PDA

View Full Version : Progman 25 and NAv search (not in phonebook)


GN2
05-09-2007, 10:46 PM
Is there anyone who is able to search by name in the Nav. I read another post that a person was able to do so after getting the Progman 25, I am not talking about searching for things in your phonebook. If anyone is able to do this please let me know how. Thank you.

GBPackerfan1963
05-09-2007, 11:19 PM
You can search for destinations and businesses by name. I had Progman 25 installed about 3 weeks ago.

jpattiso
05-10-2007, 06:56 AM
When did this version come out? I got my 530xi in Nov 07 and I cannot look up by name. I actually called Nav Tech and they were aware of the limitation and had no information on an upgrade.

Can you elaborate on how this look up is done?

Thanks,

Jeff

Robert A
05-10-2007, 12:04 PM
What did you have to do to get your dealer to install it? I'm running into nothing but resistence. Is there a TSB that lists the faults in prior versions that justify the software upgrade?

Thank you,
Robert

You can search for destinations and businesses by name. I had Progman 25 installed about 3 weeks ago.

GBPackerfan1963
05-10-2007, 02:28 PM
What did you have to do to get your dealer to install it? I'm running into nothing but resistence. Is there a TSB that lists the faults in prior versions that justify the software upgrade?

Thank you,
Robert

I had the iPod kit installed and it was upgraded then.

MN2828
05-10-2007, 05:53 PM
I have a 2008 which I would assume would have the latest version of the software (how can I check?) and I have no idea how to search for a business by name.

Without a street address, you just end up scrolling (and scrolling) to find a place.

kaismaeel2000
05-10-2007, 07:30 PM
In my 535i you can search by name. you need to get to information, on destination(i think all aother options on that screen will get you to the same thing), then you will get a screen that asks for the search radius in miles, and you can open the name screen where you can enter the name and then you have to hit "store name", then hit "start search".

When I was picking the car in Munich, the delivery spcialist could not search for Neuschwanestein by name, he just did not know how to do it. I guess that was because that is a new feature. And sorry, Iam writing all this from memory, as I do not ahve my baby on me right now.

GN2
05-13-2007, 10:31 AM
In my 535i you can search by name. you need to get to information, on destination(i think all aother options on that screen will get you to the same thing), then you will get a screen that asks for the search radius in miles, and you can open the name screen where you can enter the name and then you have to hit "store name", then hit "start search".

When I was picking the car in Munich, the delivery spcialist could not search for Neuschwanestein by name, he just did not know how to do it. I guess that was because that is a new feature. And sorry, Iam writing all this from memory, as I do not ahve my baby on me right now.

I am still not finding this search feature. Has anyone else found this search feature? If so what version of ProgMan 25 contains this update? Thanks a lot. A search by name feature would increase my satisfaction with the navigation software immeasurably.