PDA

View Full Version : slave cylinder top bolt? How to remove?


jonjon_80027
07-23-2008, 10:29 PM
I am about to replace my clutch slave cylinder. The top bolt looks nearly impossible to get to.

Any advice on getting it out and back in?

Thanks

jonjon_80027
07-26-2008, 05:31 PM
It was no problem. Got he socket wrench with extension in there, and turned one click at a time.

old slave off, cdv removed...waiting for replacement part from UPS on Monday.

estoril blu
08-22-2008, 05:12 PM
its worth looking at my post as it seems these are difficult to bleed as the guys said and should be done before you refit it to gearbox