PDA

View Full Version : L7 just died...weak!


DriftGirl
06-28-2012, 09:40 PM
sub(s) went out today...everything else works. voice recognition stuff, door chime, all the other speakers.

I went to the audio menu to mess with the Logic7 control a bit...it still "changes" the sound...but no sub action :confused:

rebuild L7? :dunno:

My first "problem" with the car :bawling:

Rookie2008
06-28-2012, 11:27 PM
Sorry to hear that. If you can

Rookie2008
06-28-2012, 11:52 PM
If you are not sure how to remove the L7 I tried to do a DIY here is the link http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?p=6924362#post6924362

Suri [TBR]
06-29-2012, 12:16 AM
You single-handedly solved her problem Rookie :D well done!

dgoodsell
06-29-2012, 07:26 AM
Welcome to the worse aspect of this car the L7

DriftGirl
06-29-2012, 08:07 AM
Thanks "Rookie"!! I dropped him an email...just waiting to hear back from him :)

Rookie2008
06-29-2012, 08:10 AM
;6924399']You single-handedly solved her problem Rookie :D well done!

Thank You:D!

Rookie2008
06-29-2012, 08:10 AM
Thanks "Rookie"!! I dropped him an email...just waiting to hear back from him :)

:thumbup: Anytime

KingSilverback
06-29-2012, 10:49 AM
Ha damn I'm in the same boat, subs on the drivers side of the car aren't working but on the passenger side all is well lol its messed up, the subs on the drivers side crackle and pop and half work sometimes

quarterto8
06-29-2012, 05:03 PM
I went a different route. Changed out all the speakers, added amps and 2 new subs. Sounds amazing! :-)

Rookie2008
06-29-2012, 05:11 PM
I went a different route. Changed out all the speakers, added amps and 2 new subs. Sounds amazing! :-)

Wow I bet it does now :thumbup:

DriftGirl
06-29-2012, 06:20 PM
I went a different route. Changed out all the speakers, added amps and 2 new subs. Sounds amazing! :-)

Sounds tempting!:thumbup: Ive got a ton of stereo "stuff" from old sponsorships.


Hmmmmm.... Have to think this one over and decide when I get back home :dunno: