PDA

View Full Version : Got a "Cannot Reset" on Brake Fluid Service Interval


vtail745
09-07-2012, 03:40 PM
Hi. Just had my brake fluid replaced and tried to reset the service interval. When I selected brake fluid from the list on the dashboard, it gave the message "Cannot Reset". I would appreciate it if anyone has a suggestion. Thanks.

alpinaman24
09-07-2012, 04:00 PM
check the sensor on the resevior

maybe you might need a scan tool

bayerisheteknik
09-07-2012, 09:52 PM
did you unlock the menu #19? you have to put last 5 vin numbers,i mean add them together and unlock the menu

alpinaman24
09-08-2012, 01:08 PM
not to reset ..

unlocking menu lets you see fuctions

jkess114
09-09-2012, 09:42 AM
Unlocking the menu also lets you reset the service intervals. . .

alpinaman24
09-10-2012, 10:01 AM
I've never had to unlock to reset intervals on any of my customer
Cars ..

I have unlocked the menu to see true values

bayerisheteknik
09-10-2012, 03:20 PM
I've never had to unlock to reset intervals on any of my customer
Cars ..

I have unlocked the menu to see true values

hmm just did my rotors,pads and sensors and had to reset the interval through dash menu/hidden menu

alpinaman24
09-10-2012, 04:15 PM
all i do is close all doors and hold the trip button i do not add up values of the vin to do that

Khabar
09-11-2012, 03:01 PM
it will not let u reset if u have problem with sensor or connection. comp does not see change.

alpinaman24
09-12-2012, 09:46 AM
^+1111