PDA

View Full Version : Sirius SSR Error


ledname
04-15-2005, 06:24 AM
I have a new 05 X3 3.0 with Business CD and Sirius. Today I was listening to Sirius and suddenly it went dead and the screen displayed "SSR Error." Sirius manual says to bring it in...but I was wondering if anyone knew any way arround that?

Thanks in advance!

Terry Kennedy
04-15-2005, 09:00 AM
I have a new 05 X3 3.0 with Business CD and Sirius. Today I was listening to Sirius and suddenly it went dead and the screen displayed "SSR Error." Sirius manual says to bring it in...but I was wondering if anyone knew any way arround that?Sometimes that means the receiver has overheated.

ledname
04-15-2005, 10:49 AM
I pulled the fuse out of the Sirius tuner and then put it back...working now.