Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Members List

Yorgi Yorgi is offline

Officially Welcomed to the 'Fest

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. tk123
    05-19-2014 10:04 AM
    tk123
    Hi Yorgi, my service engine light cam on. I had autozone and napa auto part run a diag. They said it was a thermostat. Do you have any advice or DIY info. Thank you
  2. Zeke77
    03-13-2014 01:00 PM
    Zeke77
    Hi Yorgi:

    Thanks for all of your help in the past on the forum. Great stuff that has saved me--and I'm sure many others--time and money. I recently posted about my 650 having issues with static through the speakers, and you suggested that the amp might be the problem. My local mechanic confirmed clogged drains and an issue with the amp, and they want $3500 to replace "all electronics." My car works fine except for the static--radio works, etc. Can you recommend a DIY to replace the amp? Also, I have Logic7...are there multiple amps? The indy mechanic says the car has amps in the doors that need to be replaced. Again, thanks for any help you can provide.
  3. slemmer
    05-02-2013 11:59 AM
    slemmer
    Hi Yorgi,

    I emailed you last year about my Increased Emissions and since I'm in Mississauga if I can borrow your expertise in diagnosing the problem with your software. I did order the same software but I for some reason the driver to link the cable is not functioning. Thanks. Stephen.
  4. blakedanatural
    06-15-2012 05:13 PM
    blakedanatural
    Yorgi ,
    Hi its Blake. I've emailed you a couple of times about my vert. By the way after sending the TSB to the dealership its been working fine for three weeks. Thank you. Have you seen my post about the transmiss malfunction on the dashboard reading. If you having advice can you email me back. Enjoy your weekend .
  5. titopanama10
    02-25-2012 01:29 PM
    titopanama10
    Hello yorgi, i hope you can help me pls. I just went from the dealership and they said i have to repace the dynamic drive valve block... i read you said you know or you might know some people have tried to fix that part ? pls ill apreciate any advice, its a $1800 part .

About Me

  • About Yorgi
    Location
    Toronto
    What I drive
    '04 M3 / '06 650i Cab
  • Signature
    Straight lines are for fast cars...turns are for fast drivers
    '04 M3 - track
    '06 650i Cab - daily driver
    '02 Highlander - kid hauler
    '01 330Ci - winter beater

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-28-2014 08:44 PM
  • Join Date: 03-16-2005
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 8 of 8

All times are GMT -7. The time now is 01:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms