Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (http://www.bimmerfest.com/forums/index.php)
-   X5 E53 (1999 - 2006) (http://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Digital cluster problem (http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=635437)

DEEMAC 07-26-2012 06:02 AM

Digital cluster problem
 
I have a 2002 x5 3.0i and my digital readings on my cluster i cant read it also on my radio how do i fix this problem n e suggestions

tmvE39/E53/Z32 07-26-2012 08:36 AM

Search for "dead pixel" The problem is bad contacts between the signal ribbon and the display. You have 3 options:

1. You can try BMWNA for a "Good Will" repair. If you're a regular customer to your local BMW $tealers, they might offer 100% part and you cover the labor of the installation. In my case, they only offer 50% since I have never bring my BMWs to the $tealer for service before. It came out to about $600 with labor. So I went with option 3.

2. There are companies/individuals such as VODO Repair, germanautotech ... offer the repair service
http://forums.bimmerforums.com/forum....php?t=1871104

3. Bought the ribbon and replace it yourself if you're handy. It's a meticulous work that also require drilling holes in the cluster under the gauge. There are DIYs on the web.

GL


All times are GMT -7. The time now is 09:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms