Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (http://www.bimmerfest.com/forums/index.php)
-   Site Feedback / Questions / Suggestions (http://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Picture posting (http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=651488)

BMWEnthus 10-12-2012 05:10 PM

Picture posting
 
New to forum why does it say security error user does not have permission

I looked at the fence said i've never climbed a fence that high. And woke up at home

BMWFatherFigure 10-12-2012 07:04 PM

Not enough posts yet

BMWEnthus 10-12-2012 07:08 PM

How many posts are required i have some pics i want to post of parts to identify

I looked at the fence said i've never climbed a fence that high. And woke up at home

BMWFatherFigure 10-12-2012 08:20 PM

Ask the chairman.

_Ethrty-Andy_ 10-12-2012 09:40 PM

yoiu should be able to post from day one, its just you dont get an avatar picture like I do.

try hosting the photo offsite e.g. photobucket, and then post the image tag here. most forums arent overly user friendly for posting photos directly at the best of times

tim330i 10-13-2012 08:04 AM

There is no post requirement for posting pictures here. You should be able to attach pictures, where are you trying to post?

Tim

BMWEnthus 10-13-2012 12:04 PM

In the e30 forum im trying to post pics of parts to identify

This captain goes down with the ship

tim330i 10-13-2012 12:49 PM

When you're posting, you have to go the advanced setting, click on the manage attachment button and a window will open letting you browse your computer for images. Are you doing that?

Tim

BMWEnthus 10-13-2012 01:02 PM

Im on the android app

This captain goes down with the ship

tim330i 10-13-2012 02:43 PM

Quote:

Originally Posted by BMWEnthus (Post 7131889)
Im on the android app

This captain goes down with the ship

Is anyone else with Bimmer App on Android having trouble? What device, OS version and version of Bimmer App are you using?

Tim

BMWEnthus 10-13-2012 02:47 PM

App 1.4.0. Os 2.3.4. Htc evo shift

This captain goes down with the ship

tim330i 10-13-2012 02:48 PM

Grab version 1.5 of Bimmer App.

Tim

BMWEnthus 10-13-2012 02:55 PM

I cant says its up to date?

This captain goes down with the ship

BMWEnthus 10-13-2012 03:34 PM

Tim thank you for your help not sure what hapened i just unistalled and re downloaded and for now the fuction works thanks again

Sent from my PG06100 using Bimmer App

tim330i 10-14-2012 04:43 PM

Great, glad it is working for you again!

Have a good Sunday night,
Tim

MMME30W 10-28-2012 06:29 AM

Quote:

Originally Posted by tim330i (Post 7132020)
Is anyone else with Bimmer App on Android having trouble? What device, OS version and version of Bimmer App are you using?

Tim

Yes. iPhone and iPad, both on Bimmerapp 1.5. Both only have two options on pics, link to URL or image link, neither can access camera roll. Which is wierd because I just did this two days ago.

I deleted app, reinstalled, same error.

:dunno:

tim330i 10-28-2012 02:44 PM

Quote:

Originally Posted by MMME30W (Post 7162058)
Yes. iPhone and iPad, both on Bimmerapp 1.5. Both only have two options on pics, link to URL or image link, neither can access camera roll. Which is wierd because I just did this two days ago.

I deleted app, reinstalled, same error.

:dunno:

We're in the process of upgrading the site servers. Attaching images is shut off for now -

http://www.bimmerfest.com/forums/announcement.php?f=2

Please bear with us while we work to improve the site.

Thanks,
Tim

MMME30W 10-29-2012 05:03 AM

Quote:

Originally Posted by tim330i (Post 7162672)
We're in the process of upgrading the site servers. Attaching images is shut off for now -

http://www.bimmerfest.com/forums/announcement.php?f=2

Please bear with us while we work to improve the site.

Thanks,
Tim

Ah so, thanks Tim.

MINI+BMWtek 11-04-2012 01:53 PM

Quote:

Originally Posted by tim330i (Post 7131479)
There is no post requirement for posting pictures here. You should be able to attach pictures, where are you trying to post?

Tim

How do I post a picture to my profile? I cant figure it out, I go to edit profile but no where to attach my picture, I found the photo album and attached my picture there but I cant get it to go to my profile:dunno:

tim330i 11-06-2012 05:06 PM

Quote:

Originally Posted by MINI+BMWtek (Post 7175266)
How do I post a picture to my profile? I cant figure it out, I go to edit profile but no where to attach my picture, I found the photo album and attached my picture there but I cant get it to go to my profile:dunno:

I believe it takes 100 posts to unlock the profile picture. I was talking about posting pictures to threads/posts not having a restriction. You can setup a signature for your account now, if you need help with that let me know.

Tim

StRaNgEdAyS 11-30-2012 05:12 AM

I'm also having trouble with pictures.
I uploaded one in the introduction thread but cannot post one in the E39 garage thread.

Sent from my HTC Desire using Bimmer App

tim330i 11-30-2012 08:40 AM

Hi,

Can you link me to where you're having trouble posting? When you try to attach images to the thread what isn't working?

Tim

StRaNgEdAyS 11-30-2012 10:51 AM

It's difficult because I'm doing it from my phone. I get what appears to be an authorisation error much like that described in the earlier posts.

Sent from my HTC Desire using Bimmer App

tim330i 11-30-2012 11:19 AM

It sounds like you are a version behind on the app. Can you try removing and reinstalling BimmerApp please.

Tim

StRaNgEdAyS 11-30-2012 11:27 AM

I can try.
Only downloaded it 10 hours ago though from the app store.

Sent from my HTC Desire using Bimmer App


All times are GMT -7. The time now is 04:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms