Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (http://www.bimmerfest.com/forums/index.php)
-   7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008) (http://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Newby with led issue (http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=658346)

Stangpartsman 11-15-2012 09:54 AM

Newby with led issue
 
Hey guys. Great site here. Just starting with some simple mods. I purchased the Weisslicht led license plate kit from bavauto. Installed one and smelled smoke. I immediately removed it. No blown fuses. Tried the other led in the kit and saw smoke so immediately removed them. Replaced with factory bulbs and no problems. The kit is LEDs on a plate setup unlike other suppliers where they are just led bulb setups. Any ideas. I love the led and am thinking of trying the led bulbs instead. Thanks in advance. :dunno:

samadkins29 11-15-2012 10:06 AM

Did the LED come on?

Stangpartsman 11-15-2012 10:40 AM

They both work. Hooked them up to a spare battery I have. Could it be when they are set in place the contacts are touching somewhere else in the socket. It's. Almost gotta be something like that??

Stangpartsman 11-15-2012 10:41 AM

I had one installed. It lit up but I could smell smoke.

samadkins29 11-15-2012 01:07 PM

I would send them back. Sounds like something is shorting or the LED is overdrawing.


All times are GMT -7. The time now is 03:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms