Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (http://www.bimmerfest.com/forums/index.php)
-   BMW Coding and Programming (http://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=175)
-   -   F10 Double blinking hazards (http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=659574)

cn555ic 11-21-2012 02:29 PM

Double blinking hazards
 
Does anyone know what scripts needs to change to get double blinking hazards for the F series.

The E series is DoppelBlinkimpuls. Need to know what it is for the F series. Thanks

ek1978 11-22-2012 08:28 AM

as us said .In E series , DOPPELBLINKIMPULS_WARNBLK does the job , some modules has only one wert ( 01 ) , which is 01 value ..

find the same code in FRM .. change the value to 03 manually if there is only one wert . and try .. keep me updated to see how it goes .. my car is at dealer and I never thought of trying it ..

cn555ic 11-22-2012 01:43 PM

Quote:

Originally Posted by ek1978 (Post 7208784)
as us said .In E series , DOPPELBLINKIMPULS_WARNBLK does the job , some modules has only one wert ( 01 ) , which is 01 value ..

find the same code in FRM .. change the value to 03 manually if there is only one wert . and try .. keep me updated to see how it goes .. my car is at dealer and I never thought of trying it ..

See I dont have a F series to experiment...I need concrete info as someone wants me to code it into their car...Can you please get back to me when you get your car and try to see if it indeed works...Thanks

ek1978 11-24-2012 10:27 AM

Quote:

Originally Posted by cn555ic (Post 7209173)
See I dont have a F series to experiment...I need concrete info as someone wants me to code it into their car...Can you please get back to me when you get your car and try to see if it indeed works...Thanks

let me get the car back and I will confirm that to you , :thumbup:

cn555ic 12-27-2012 12:45 PM

Quote:

Originally Posted by ek1978 (Post 7211530)
let me get the car back and I will confirm that to you , :thumbup:

Waiting to hear from you!

cn555ic 01-03-2013 08:04 PM

Hey eLk...any news

KAcoding 02-02-2013 09:20 AM

Push :-)

Travel4Surf 02-12-2013 07:45 PM

the only field close is.. Auswahl Blinkzyklus

1= Normal
2= Double (default)

both options get you the same result, single blink

you can't change the werte to 3 (error, when you save)

fahadcom 02-13-2013 01:54 AM

Quote:

Originally Posted by Travel4Surf (Post 7377832)
the only field close is.. Auswahl Blinkzyklus

1= Normal
2= Double (default)

both options get you the same result, single blink

you can't change the werte to 3 (error, when you save)

Okay! when you unlock your car you got a "Double blinking hazards" right ?, So why you don't try to copy that value and past it into "Auswahl Blinkzyklus"! :yikes:

Travel4Surf 02-13-2013 04:48 PM

It just doesn't work like that...

tankren 07-27-2013 04:04 AM

push


All times are GMT -7. The time now is 01:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms