Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (http://www.bimmerfest.com/forums/index.php)
-   E82 / E88 1 Series (2008 - 2013) (http://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=62)
-   -   puzzled BMW (http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=665016)

1slick66 12-19-2012 03:44 PM

puzzled BMW
 
Hi everyone, this forum does have a lot of information but sometimes does not give very definite answers? mine is this, my 1994 525I seems I have to bleed coolant sytem often, I have bleed it properly works for a while then blows cold air again, I thought it might be a bad head gasket? did seem like there was milky substance on dip stick in oil, went away, was losing water from radiator, bleed it, works for awhile,back to cold air, last time i drove it about 20 miles,idle was rough,lots of exhaust smoke from tail pipe, made a stop,come to start after 45 minutes,tried to start it, like starter froze up, just thunk, went to losen radiator cap, let some air out, car started, temp coolant + comes on,get home no lost coolant blows cold air, what needs to be done? did replace water pump,and thermostat last year, been working fine up until now!!!:dunno::dunno: any good expert advice in proper step by step procedure? Thanks for reading!!

mr29 12-19-2012 11:30 PM

blue smoke or white smoke? is it burning oil?

Sent from my XT557 using Bimmer App

Tom K. 12-23-2012 11:16 AM

You will probably have better results by posting in the proper forum. You have an E34.

http://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=102

Tom


All times are GMT -7. The time now is 11:09 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms