Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (
-   7 Series - F01 / F02 (2009 - 2015) (
-   -   Panic not working, from coding? (

ChrisF01 12-25-2012 09:31 PM

Panic not working, from coding?
I was in the Disneyland Parking structure looking for my car, I forgot which row I was in - in the general section. So I hit the panic button thinking it'd go off and nothing. I found my car and just the AE and rear DRL xenon tubes were on, no panic.

I've tried holding it down, hitting it 2-5 times, no beeping, no honking, just silent lights.

Could this be something that was accidentally "disabled" while coding? Or is this something external that I could take into BMW without them messing with the coding?

f01driver 12-26-2012 03:54 PM

I don't believe coding could disable the panic, what coding do you have done? Did your panic work before coding?

ChrisF01 12-26-2012 08:11 PM

Honestly I never tried using it, I'll make an appt. for tomorrow and see what they say. If they pull the computer module or have to wipe it - that's going to be really annoying.

f01driver 12-27-2012 12:30 AM

So I checked mine and it doesn't honk when I press the panic bottom, the lights just turn on so I don't know if BMW's have the panic horn or not. Maybe someone else can chime in and test it on their car.

All times are GMT -7. The time now is 09:15 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2015 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms