Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (http://www.bimmerfest.com/forums/index.php)
-   E63 / E64 6 Series (2003 - 2013) (http://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=114)
-   -   LED License Plate Lights - What am I missing here? (http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=669042)

gwurst 01-09-2013 05:37 PM

LED License Plate Lights - What am I missing here?
 
2 Attachment(s)
So I get a set of the aftermarket license plate LED lights for my '05 645 like these:

http://www.e92-lighting.com/products...RA-301-39.html

I get them in and pop-out the old ones and the connectors aren't even close to being the same as you can see in the attached pictures.

So can anyone tell me what I'm missing here?

Thanks,

Greg

gregb 01-09-2013 08:36 PM

If I remember correctly, the white end of the LED connector matches up with the old light bulb connector as if it were a light bulb replacement. So I think you need to pull the light bulb socket out of the old bracket and reconnect it to the male/female plug where you disconnected it already.

gwurst 01-09-2013 08:51 PM

Money says that is it. I'll check shortly.

gwurst 01-09-2013 09:28 PM

Yup, that was it. I feel stupid now, but the lights work. Thanks! :thumbup:

gregb 01-10-2013 07:12 AM

Quote:

Originally Posted by gwurst (Post 7302484)
Yup, that was it. I feel stupid now, but the lights work. Thanks! :thumbup:

You're welcome - glad it worked. And don't worry about feeling stupid as it stumped me for a bit when I made the changes. It is natural to automatically disconnect the component at the male/female connector and after you do that it just won't fit. :)


All times are GMT -7. The time now is 11:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms