Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (http://www.bimmerfest.com/forums/index.php)
-   7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008) (http://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Auto lights (http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=669568)

Tanny 01-12-2013 05:47 AM

Auto lights
 
For the past few days my lights are on auto even if I have them on off. So on any setting its like its stuck on auto. Dash soft is not throwing any errors at all and I cleared codes and restarted the Lm module. I have genuine Mtec Parker lights but I have had them for a while now and this is just happening. Has anyone got any suggestions on what to do?

DFEL750I 01-12-2013 09:01 AM

The fact that there are no error codes and you have reset the module and the problem still exists points to a physical problem with the switch.

Are there any other can bus errors on the car? I would also check the ZGM (central gateway module) for errors

Tanny 01-12-2013 09:36 AM

Ok thanks ill do that fiest

Tanny 01-12-2013 09:33 PM

Changed the light module switch and its fixed. Looks like I had a faulty switch

DFEL750I 01-13-2013 09:55 PM

Quote:

Originally Posted by Tanny (Post 7309459)
Changed the light module switch and its fixed. Looks like I had a faulty switch

Thought so...glad you were able to fix the issue

silver745li 03-16-2013 12:38 PM

Can somebody tell me where is the gateway module is.


All times are GMT -7. The time now is 02:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms