Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (http://www.bimmerfest.com/forums/index.php)
-   E85 / E86 Z4 (2003-2008) (http://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=186)
-   -   Z4 Roadster (E85) Issues with my Navigation (http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=672535)

navyjetmech 01-26-2013 03:22 PM

Issues with my Navigation
 
1 Attachment(s)
2003 BMW Z4 with DSP and NAV

The attached picture is the message I get on the NAV screen. First off I installed a soundplicity Iphone Integration kit by BSW. I did not use the DSP adapter I plugged in the 6 pin and 3 pin cables and the Iphone plays music just fine in the CDC mode. SOUNDS AWESOME. I noticed on the NAV screen after install the message you see. From what I can see I have satellites available. The last time I used the NAV it worked fine I could not tell you if this message was on the screen before I installed the kit, but i did disconnect the kit and still received the same message. I am waiting for BSW to call me to explain to me what purpose the DSP adapter serves and if not installing it affects my NAV. Has anyone had this message/issue and what do I need to do to fix it. I have already disconnected the battery and still have the same message. Thanks in advance for your help.



Attachment 359262

tonywintn 01-27-2013 09:25 AM

I see that only when on a secondary road that is not fully implemented in the map disk. Drive out to a main road and see if the message goes away.

navyjetmech 01-27-2013 10:19 AM

Thanks for the reply! That was the problem. Time for an updated version I think.


All times are GMT -7. The time now is 06:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms