Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (http://www.bimmerfest.com/forums/index.php)
-   6 Series (http://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=114)
-   -   All of sudden no beep or flashing lights when pushing lock on the key fob (http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=673290)

five liter 01-30-2013 08:09 AM

All of sudden no beep or flashing lights when pushing lock on the key fob
 
Just purchased 2004 645CI. After 2 days of owning the confirmation beep and light flash after locking with keyfob quit, it still does it for unlocking. Verified that it is turned on in Idrive. I went back into Idirve and turned off the confirmation and turnd it back on again with same results. I have searched the forum and could not find anything.

HerbP 01-30-2013 08:15 AM

If you started using a different key, that could be the problem. You could try rebooting the IDrive by pressing the volume button, & both eject buttons on the CD & DVD units. This might fix the problem. Navigating the IDrive at times, is very trying. If you do not have a owners manual, you can download a copy from BMW's website.

Good Luck!

colink 01-30-2013 10:13 AM

This happened to me and I discovered it was because the trunk was not properly closed. It looked okay, but was not latched and could be lifted.

Hitting unlock allowed me to close the trunk properly - it latched and then the remote lock function worked and alerted as normal.

CJ645Bern 01-30-2013 11:20 AM

Yeah it could be that the trunk is open. I have the same problem with my trunk. The latch has an issue (05 645ci)

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Bimmer App

Mulchman 01-30-2013 11:56 AM

Quote:

Originally Posted by herbp (Post 7348105)
if you started using a different key, that could be the problem. You could try rebooting the idrive by pressing the volume button, & both eject buttons on the cd & dvd units. This might fix the problem. Navigating the idrive at times, is very trying. If you do not have a owners manual, you can download a copy from bmw's website.

Good luck!


+1

pharmed 01-30-2013 11:49 PM

I'm having a similar problem except I can't turn it on in I drive! Always turns back off and no beep or flash anymore on lock or unlock. My alternator recently died so this may have something to do with it. Let me know if you fix this issue


All times are GMT -7. The time now is 08:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms