Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (http://www.bimmerfest.com/forums/index.php)
-   X5 E53 (1999 - 2006) (http://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=22)
-   -   X5 2002 No sound on TV/AV input (http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=675301)

X5JC 02-09-2013 06:21 AM

X5 2002 No sound on TV/AV input
 
Hi, I am wondering if anyone has had this problem or could possibly help me. I have a 2002 X5 with TV although now everything being digital has no signal, So i decided to connect my ipod into the AV input on center console. Then when i choose AV In TV mode i got the picture through but no sound? When i bought the car last year the TV worked (Pre Digital days) But never had sound working. everything else is fine! I have sat nav audio, radio, even an ipod cable that runs from the cd changer works. But no sound with TV. Any help would be appreciated. Thanks in advance! Justin:dunno:

Bimmerfan27 02-11-2013 06:31 PM

Had the same problem end up being the amplifier

X5JC 02-12-2013 01:04 AM

Quote:

Originally Posted by Bimmerfan27 (Post 7375264)
Had the same problem end up being the amplifier

Hi BimmerFan,

Thanks for replying!

I have been do a bit of poking around and Reading from the web and I think what has happened is when the previous owner had a bluetooth parrot fitted they used the TV audio input for the parrot/mobile phone audio out. I will confirm/or not, When it's stops snowing and i can pull the boot apart to find out. Im hoping it's not the amp like you say... But out of interest How much was a replacement amp?

Thanks Justin

bmdubya1198 04-18-2014 12:24 PM

Would any of you know by any chance how to test if the amplifier works? I have a similar problem with my '99 528i, and I know these cars are fairly similar, previously owning an X5.


All times are GMT -7. The time now is 07:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms