Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 4.76 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: slowride535
Forum: E28 (1982 - 1988) 09-03-2008, 06:40 AM
Replies: 2
Views: 1,044
Posted By slowride535
I made it home after calling Steve Haygood. What...

I made it home after calling Steve Haygood. What a guy.. he had me put + on the #1 fuse from the batt. and she would run fine. Pull the straight + off the 1 fuse and she would die out slowly from...
Forum: E28 (1982 - 1988) 09-02-2008, 03:50 PM
Replies: 2
Views: 1,044
Posted By slowride535
Stranded at work now. Stalling.. DME?

Well Im just having no luck with this E28. When I started it up to go home, it stalled after 5 seconds or so. It continues to do the same thing. Fires up, runs 3~5 sec. then stalls. I suspect a DME...
Forum: E28 (1982 - 1988) 09-02-2008, 02:50 PM
Replies: 4
Views: 1,089
Posted By slowride535
Well, it appears to be a loose connection between...

Well, it appears to be a loose connection between the yellow harness and the male pins on the back of cluster causing the water temp gauge to be faulty. It will jump to the cool side of gauge when I...
Forum: E28 (1982 - 1988) 09-02-2008, 11:11 AM
Replies: 4
Views: 1,089
Posted By slowride535
Jimmy, I have checked all connections several...

Jimmy, I have checked all connections several times to no avail. I have not looked for the ground you mentioned under steering column. I do that tonight.

I do wonder if I have removed the cluster...
Forum: E28 (1982 - 1988) 09-02-2008, 06:43 AM
Replies: 4
Views: 1,089
Posted By slowride535
Speedo/odom dead after SI batts swap!

I have been trying to repair the SI indicator lights on my 86 535i and have now somehow created other problems. When I started, the INSPECTION light was the only issue other than the odom gears. I...
Forum: E28 (1982 - 1988) 08-22-2008, 01:17 PM
Replies: 1
Views: 1,003
Posted By slowride535
Unhappy Unknown wires behind Cluster. Help!

I took out the cluster to identify what the problem with the Odom. is and get the gears ordered. There were two wires that where not connected. Also the engine temp is intermit. and if you pop the...
Forum: E28 (1982 - 1988) 08-21-2008, 10:35 AM
Replies: 2
Views: 1,016
Posted By slowride535
Thanks Jimmy. Your an asset!

Thanks Jimmy. Your an asset!
Forum: E28 (1982 - 1988) 08-21-2008, 06:05 AM
Replies: 2
Views: 1,016
Posted By slowride535
Smile NEWB with a few Q's on 86 535i

Hello all. Im the proud new owner (number 3 for the car) of a '86 535i auto. PO had records for the past 17yrs and he had spent 10K+ since 2000 on maint. and repairs. No accidents, and original paint...
Forum: E28 (1982 - 1988) 08-21-2008, 05:50 AM
Replies: 16
Views: 12,844
Posted By slowride535
Im getting 21~22mpg with mixed driving and 87oct....

Im getting 21~22mpg with mixed driving and 87oct. on my 86 535i auto trans.

I like to run a can of Seafoam through the sys. about every oil change.
Showing results 1 to 9 of 9

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms