Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.65 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: andriantoi
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 05-08-2012, 07:23 AM
Replies: 25
Views: 11,842
Posted By andriantoi
I'm having this problem since replacing the...

I'm having this problem since replacing the transmission oil, I think there is something wrong in the replacement procedure, I remember there is the possibility of an uneven position of the car at...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 02-13-2012, 01:56 AM
Replies: 51
Views: 39,630
Posted By andriantoi
Hello Gerry, The question you ask Zee is...

Hello Gerry,
The question you ask Zee is suitable to the condition of my car. My car 76K miles, all started happening after replacing the transmission oil as much as 2 x 4 litter in accordance with...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 12-22-2011, 03:15 AM
Replies: 25
Views: 11,842
Posted By andriantoi
I just wanted to convey that my transmission...

I just wanted to convey that my transmission problems were over after I unplug the battery and reinstall it. Looks like the computer system reinitialization, I just need to set the date and time and...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 12-21-2011, 05:26 PM
Replies: 25
Views: 11,842
Posted By andriantoi
Thanks for the advice. checking the results of...

Thanks for the advice. checking the results of the cable connector no problem, any suggestions to reset the program, but unfortunately BMW dealers away from my house, any other suggestions unplugging...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 12-19-2011, 04:08 AM
Replies: 25
Views: 11,842
Posted By andriantoi
I have the same problem when just replacing the...

I have the same problem when just replacing the transmission oil. Car jumps when using the gear #1 on manual mode or auto mode, and can not even move but reverse only after drive slow speed on the...
Forum: New Member Introductions 12-19-2011, 03:48 AM
Replies: 0
Views: 331
Posted By andriantoi
My introduction

Hello, I am new member here. I am really interested in this forum because I get a lot of information about my car. I am the new owner of the BMW X5 4.4i 2001. This car was really fantastic for me...
Showing results 1 to 6 of 6

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms