Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.64 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: martymoose
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 12-05-2014, 03:32 PM
Replies: 2
Views: 249
Posted By martymoose
Clearing the SES light - 2005 X5 3.0i

Question.

My SES light came on recently. Took it into a local BMW repair shop and he indicated that it was the secondary mass air flow sensor.

I ordered one online and installed it, but the...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 12-01-2014, 04:29 PM
Replies: 1
Views: 149
Posted By martymoose
2005 3.0i X5 Low beam (xenon) lamp out

Hey all.

Had the "check low beam" message come on the other day, and the dash didn't lie, my passenger side low beam xenon bulb is out.

From searching around, it looks like the housing should...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 03-27-2014, 06:47 PM
Replies: 141
Views: 28,861
Posted By martymoose
112k on my 2005 X5 3.0i.

112k on my 2005 X5 3.0i.
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 01-05-2013, 05:33 PM
Replies: 10
Views: 2,633
Posted By martymoose
I just put a second set of Toyo Open Country...

I just put a second set of Toyo Open Country tires.

My driving is a mix of what the northwest offers (freeway, city, out finding trails, and the mountain). Got 50k out of their 40k tires, and...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 10-24-2012, 07:06 PM
Replies: 3
Views: 4,569
Posted By martymoose
Thanks

Bam. Nailed it.

Thanks a ton. :-)
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 10-24-2012, 03:26 PM
Replies: 3
Views: 4,569
Posted By martymoose
2005 bmw x5 3.0i Key FOB Issue

Long story short, but the battery in my 2005 x5 3.0i was completely drained (car prowl, grrr).

I ended up jumping my vehicle, running it for a while to get a full charge on the battery, and all...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 01-31-2009, 01:28 PM
Replies: 1
Views: 791
Posted By martymoose
Well, I took my vehicle down to the local audio...

Well, I took my vehicle down to the local audio shop (the same shop that put my aftermarket amplifier and sub-woofer in) for a diagnosis.

They indicated that they are not receiving a signal to...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 01-28-2009, 03:41 PM
Replies: 1
Views: 791
Posted By martymoose
2005 X5 3.0i Stereo Issue

I've got an odd issue.

I started getting a humming noise coming through the speakers that remained even when the stereo was turned off. Eventually that went away, and now I have zero sound from...
Showing results 1 to 8 of 8

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms