Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.48 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: LantanaTX
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 12-21-2014, 07:16 PM
Replies: 3
Views: 105
Posted By LantanaTX
Thanks, Today I checked to see if I had voltage...

Thanks, Today I checked to see if I had voltage going to the amp which was good. I pulled the connector off the amp and found evidence of burning. I then pulled the amp and opened it up and there...
Forum: E90/E91/E92/E93 (2006 - 2013) 12-21-2014, 06:45 PM
Replies: 5
Views: 424
Posted By LantanaTX
Did you try a similar amp with a different part...

Did you try a similar amp with a different part number? My amp is blown in my X5 and I have found a few for sale that look identical but have a slightly different part number.
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 12-20-2014, 04:26 PM
Replies: 3
Views: 105
Posted By LantanaTX
No Sound 2004 X5 MID radio

I have a MID radio/CD which seems to work properly but am getting no sound whatsoever. It just stopped one day. About a week latter I could faintly hear the radio but it would not get louder and...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 12-19-2014, 10:50 AM
Replies: 4
Views: 496
Posted By LantanaTX
I did go through the pump and replaced the seals....

I did go through the pump and replaced the seals. That didn't do anything. I then replaced the booster and have great power brakes ever sense.
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 07-17-2013, 07:48 PM
Replies: 4
Views: 496
Posted By LantanaTX
I checked the hoses and also see that it does not...

I checked the hoses and also see that it does not get vacuum from the manifold like billions of other cars. it has a vacuum pump that runs of the right bank cam. The problem is either the pump or...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 07-14-2013, 01:02 PM
Replies: 4
Views: 496
Posted By LantanaTX
Need help with power brakes and P2187

Hello, I am new here and just purchased a 2004 X5 4.4 I love the car and it looks like new. I got it cheap from a wholesaler because it has a few issues I am working through. A couple of days...
Showing results 1 to 6 of 6

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms