Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.48 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: sgtmario
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 05-31-2015, 10:28 PM
Replies: 14
Views: 574
Posted By sgtmario
Hi guys I have 2004 3.0 Had the same problem ...

Hi guys I have 2004 3.0
Had the same problem
Changed the fan clutch
Oil pressure switch and my Mecanic changed my oil to 10w60
So far so good
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 07-17-2013, 06:33 PM
Replies: 7
Views: 954
Posted By sgtmario
oil level was checked....oil was fine......

oil level was checked....oil was fine......
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 07-16-2013, 07:26 PM
Replies: 7
Views: 954
Posted By sgtmario
ok...sorry about that, let me explain...red oil...

ok...sorry about that, let me explain...red oil light started to flicker with a/c on....
after reading all the posts and what people did.....somewhere i ended up on a post for fan clutch....i...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 07-16-2013, 11:51 AM
Replies: 7
Views: 954
Posted By sgtmario
Hello, had the same with my x5, changed the fan...

Hello, had the same with my x5, changed the fan clutch....no more problems......
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 04-21-2010, 05:07 PM
Replies: 6
Views: 1,452
Posted By sgtmario
Thanks malcris.....i thing i might just do the...

Thanks malcris.....i thing i might just do the same....i already put in enough money on the x5......thank god i did not pay too much when i bought it used...
thanks again
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 04-20-2010, 06:25 PM
Replies: 6
Views: 1,452
Posted By sgtmario
Not yet i spoke to my mecanic and he did not have...

Not yet i spoke to my mecanic and he did not have a clue on the issue.....
but i will check the fuses. I did not replace the tranny fluid.

Thanks
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 04-20-2010, 06:12 PM
Replies: 6
Views: 1,452
Posted By sgtmario
Transmission issue

Hello here s my first message.

I have a 2004 x5 3.0 with 135000 km.
When the car is cold and i shift it into D. the car does not move. I have to rev the engine for about 3 seconds and then it...
Forum: New Member Introductions 04-20-2010, 05:59 PM
Replies: 0
Views: 409
Posted By sgtmario
Transmission issue

Hello here s my first message.

I have a 2004 x5 3.0 with 135000 km.
When the car is cold and i shift it into D. the car does not move. I have to rev the engine for about 3 seconds and then it...
Showing results 1 to 8 of 8

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2015 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms