Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Search Forums

Showing results 1 to 2 of 2
Search took 0.30 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: joshuaarebalo
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 07-31-2011, 06:22 PM
Replies: 8
Views: 1,443
Posted By joshuaarebalo
Whats interesting is that it is not a consistent...

Whats interesting is that it is not a consistent issue correct? It has happened to me 3 times, all occuring between 70 - 101k miles. The first time was after a road trip to Florida. Car was low on...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 07-30-2011, 06:51 PM
Replies: 8
Views: 1,443
Posted By joshuaarebalo
Same issue 2004 x3 3.0

I'm having this same exact issue. Car has 101,xxx miles on it...throwing O2 sensor codes...but have had this problem since 80k and still do not know what it is...have you taken your car to the...
Showing results 1 to 2 of 2

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms