Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 143
Search took 0.84 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: gcollins
Forum: E60 (2004 - 2010) 02-12-2014, 07:35 AM
Replies: 5
Views: 246
Posted By gcollins
I'd like to know the outcome of this as I have a...

I'd like to know the outcome of this as I have a 08 535i with 82K on it and am starting to hear the exact same thing. Thanks!
Forum: E60 (2004 - 2010) 06-27-2013, 10:08 AM
Replies: 63
Views: 26,801
Posted By gcollins
I had the same problem...vaccum hoses were...

I had the same problem...vaccum hoses were leaking - I could tell I had a loss of power (not like when HPFP goes out...just a lag). Not covered under CPO warranty (it doesn't covers hoses or belts)....
Forum: E60 (2004 - 2010) 10-15-2012, 12:12 PM
Replies: 19
Views: 5,049
Posted By gcollins
Hey Everyone, Just an update that my adapter...

Hey Everyone,

Just an update that my adapter delivered today and it works just fine with the split cable from BMW. All songs upload into iDrive, etc just like it used to work with my iPhone 4.
...
Forum: E60 (2004 - 2010) 10-11-2012, 07:56 AM
Replies: 19
Views: 5,049
Posted By gcollins
Mine just shipped as of last night and is...

Mine just shipped as of last night and is scheduled to deliver next Tuesday. I, myself, am curious to see if this will work. I'll let everyone know what I find out as soon as I try it.
Forum: E60 (2004 - 2010) 09-05-2012, 09:11 AM
Replies: 8
Views: 1,619
Posted By gcollins
I had the same problem at about 47K and it turned...

I had the same problem at about 47K and it turned out to be the electric water pump....
Forum: E60 (2004 - 2010) 09-05-2012, 09:07 AM
Replies: 16
Views: 1,761
Posted By gcollins
I had the same problem and turned out to be an...

I had the same problem and turned out to be an injector. It did take them about a week working with BMW NA to figure out the problem. They replaced the injector and all was fine....
Forum: E60 (2004 - 2010) 08-29-2012, 01:56 PM
Replies: 16
Views: 1,861
Posted By gcollins
The last time I had my rear tires replaced (about...

The last time I had my rear tires replaced (about 6 months ago), about two days later got the same problem. Took it into BMW thinking my extended warranty would cover it, however, it didn't. He...
Forum: E60 (2004 - 2010) 03-15-2012, 06:31 AM
Replies: 27
Views: 1,638
Posted By gcollins
I've used mine....on more than one occasion so...

I've used mine....on more than one occasion so far....
Forum: E60 (2004 - 2010) 02-06-2012, 07:27 AM
Replies: 9
Views: 821
Posted By gcollins
Sounds like the electric water pump went...

Sounds like the electric water pump went out...mine went out at 45K miles and had the exact same behavior as yours....
Forum: E60 (2004 - 2010) 02-02-2012, 05:48 AM
Replies: 10
Views: 941
Posted By gcollins
I had that issue and it turned out to be two...

I had that issue and it turned out to be two injectors had gone out and had to be replaced...
Forum: E60 (2004 - 2010) 01-13-2012, 10:26 AM
Replies: 19
Views: 1,542
Posted By gcollins
You only pay deductible.....I just had my car in...

You only pay deductible.....I just had my car in for a check engine light, missing during acceleration, etc. and it took them 3 days to figure out what was wrong (ignition coils, etc etc). They...
Forum: E60 (2004 - 2010) 01-09-2012, 10:43 AM
Replies: 6
Views: 418
Posted By gcollins
Try ejecting your NAV DVD and reinserting it. ...

Try ejecting your NAV DVD and reinserting it. That has solved mine in the past....
Forum: E60 (2004 - 2010) 01-09-2012, 09:09 AM
Replies: 2
Views: 387
Posted By gcollins
535i Cutting Out?

Hi Everyone,

Happy New Year. I have a 2008 535i with 58K on the odo. Recently, when I accelerate it appears to be cutting out/missing. The RPM's go up but the car is not responding according to...
Forum: E60 (2004 - 2010) 10-26-2011, 09:25 AM
Replies: 17
Views: 6,346
Posted By gcollins
ahhh..yes that could be the issue....I have 2008...

ahhh..yes that could be the issue....I have 2008 535i....and I do not have the 4Gs.....I do have ios 5 though...
Forum: E60 (2004 - 2010) 10-26-2011, 07:26 AM
Replies: 17
Views: 6,346
Posted By gcollins
I haven't had any problems with my iphone 4 and...

I haven't had any problems with my iphone 4 and ios 5.0....
Forum: E60 (2004 - 2010) 10-24-2011, 01:26 PM
Replies: 23
Views: 1,490
Posted By gcollins
I agree...this is bullshyt in my opinion. This...

I agree...this is bullshyt in my opinion. This is what we all fear when we take our car in. They were cold busted and I would definitely be speaking with the service manager immediately. Someone...
Forum: E60 (2004 - 2010) 10-24-2011, 06:49 AM
Replies: 15
Views: 2,741
Posted By gcollins
Mine were changed at 43K under free maintenance. ...

Mine were changed at 43K under free maintenance. Was told by my SA that the plugs should be changed every 45K miles. I have a 2008 535i...not sure if it is model specific?
Forum: E60 (2004 - 2010) 10-20-2011, 06:48 AM
Replies: 24
Views: 5,042
Posted By gcollins
It's very interesting how the different dealers...

It's very interesting how the different dealers charge amounts all over the board for the same service. I just had my battery replaced at 56K miles on my 2008 535i and it was $352.99 total for parts...
Forum: E60 (2004 - 2010) 10-13-2011, 06:51 AM
Replies: 13
Views: 768
Posted By gcollins
I purchased the extended warranty (albeit it was...

I purchased the extended warranty (albeit it was about $1500 less than your quoted amount for Platinum) and so far, I have used almost $2000 worth of it based on the following repairs:

Check...
Forum: E60 (2004 - 2010) 10-10-2011, 12:13 PM
Replies: 23
Views: 3,809
Posted By gcollins
OMG Horrible...and of course ZERO bids....

OMG Horrible...and of course ZERO bids....
Forum: E60 (2004 - 2010) 09-08-2011, 06:43 AM
Replies: 6
Views: 692
Posted By gcollins
Hey there - Yes, I am well aware of them. I've...

Hey there - Yes, I am well aware of them. I've bought three cars from them in the past, all BMW's. My sister worked there for about 10-15 years and the owner is a super nice guy that definitely...
Forum: E60 (2004 - 2010) 06-28-2011, 10:53 AM
Replies: 20
Views: 1,916
Posted By gcollins
I have a friend with a 2005 A4 and he is...

I have a friend with a 2005 A4 and he is constantly in the shop with it.....and like the other poster said, everytime it's like 2K to 3K worth of repairs. He's trying to get rid of it but can't keep...
Forum: F10 / F11 (2011 - Current) 06-23-2011, 12:01 PM
Replies: 16
Views: 2,072
Posted By gcollins
Loved my E39 as well...had a 98 540i with Dinan...

Loved my E39 as well...had a 98 540i with Dinan Stage II suspension....it was a great car (except for the pixel issue I had :-). Had it for 10 years....150K on the odo....
Forum: E60 (2004 - 2010) 06-13-2011, 09:21 AM
Replies: 12
Views: 629
Posted By gcollins
Same here - was out of town for 10 days and I too...

Same here - was out of town for 10 days and I too was worried about it not starting up but started with no problems....
Forum: E60 (2004 - 2010) 06-06-2011, 10:48 AM
Replies: 8
Views: 1,050
Posted By gcollins
Same here.....works fine...

Same here.....works fine...
Showing results 1 to 25 of 143

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms