Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.16 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: buster1015
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 04-01-2013, 07:10 PM
Replies: 16
Views: 1,586
Posted By buster1015
I had bought them from RockAuto.com When my...

I had bought them from RockAuto.com

When my engine is idling the STFTs are about zero varying to +2 and -2. I pulled the MAF connector and the engine revved up to 1100 rpm briefly and quickly...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 04-01-2013, 03:42 PM
Replies: 16
Views: 1,586
Posted By buster1015
I feel the same way with trying to avoid...

I feel the same way with trying to avoid replacing good parts. Although, I only spent about $45 each for the Bosche O2 sensors. They are much less than the OE ones ($130?)and are identical except...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 03-30-2013, 10:44 PM
Replies: 16
Views: 1,586
Posted By buster1015
My problem was solved by replacing my MAF and...

My problem was solved by replacing my MAF and replacing the sealing ring just after that.

The p1747 code you listed is associated with the transmission, sometimes activating the Trans Fail Safe...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 03-30-2013, 06:54 PM
Replies: 16
Views: 1,586
Posted By buster1015
I went through similar issues on my X5 last year....

I went through similar issues on my X5 last year. I was getting lean fuel trim on both banks. I first replaced the O2 sensors on both sides. The change interval is about 100k miles. If you don't...
Forum: X5 E53 (1999 - 2006) 03-30-2013, 04:20 PM
Replies: 0
Views: 311
Posted By buster1015
GPS partially working but inaccurate

Background
I have a 2001 X5 4.4l and last week completed an oil change and reset the service indicator. Because I have an early 2001 it could not be reset using the dash buttons. Instead I used a...
Showing results 1 to 5 of 5

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms