Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.23 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: WE31
Forum: 8 Series - E31 (1989 - 1999) 09-14-2012, 11:41 AM
Replies: 5
Views: 3,174
Posted By WE31
Hay terryY sorry about that, I was out-of-town...

Hay terryY sorry about that, I was out-of-town for awhile., I found the problum, #6 and #12 are correct and the sensors are not cross.
But that was the problum, the Cam sensors, the car runs...
Forum: 8 Series - E31 (1989 - 1999) 09-14-2012, 11:27 AM
Replies: 5
Views: 3,174
Posted By WE31
Hay terryY sorry about that, I was out-of-town...

Hay terryY sorry about that, I was out-of-town for awhile., I found the problum, #6 and #12 are correct and the sensors are not cross.
But that was the problum, the Cam sensors, the car runs...
Forum: 8 Series - E31 (1989 - 1999) 09-14-2012, 11:12 AM
Replies: 5
Views: 3,174
Posted By WE31
Hay 02540ico sorry about that, I was out-of-town...

Hay 02540ico sorry about that, I was out-of-town for awhile. I found the problum,
it wasn`t a vacuum leak and the throttle bodies don`t need re-sync`d,
it was the Cam Sensors that were bad, so...
Forum: 8 Series - E31 (1989 - 1999) 08-13-2012, 01:36 PM
Replies: 5
Views: 3,174
Posted By WE31
91 850i, it won`t stay running.

I have a 91 850i, before I had this problem it ran fine expect it was missing off and on
what I found was 2 plug wires were bad, so I upgraded all the wires and clean the
throttlebodies. Now I...
Forum: 8 Series - E31 (1989 - 1999) 07-17-2012, 01:08 PM
Replies: 0
Views: 2,502
Posted By WE31
91 850i - Will start, idle, then stall.

hi 8ers, I`m new to the forum, have a question, When i start the car it will run for a
fue seconds then stall, do you think maybe it could be the throttle bobies,
cause i took both of them...
Showing results 1 to 5 of 5

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms