Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Search Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.74 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: LEOT
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 02-03-2013, 04:24 PM
Replies: 48
Views: 5,626
Posted By LEOT
I used a 4 ton Puller from Harbor Freight to...

I used a 4 ton Puller from Harbor Freight to spread it but the same idea as the video. Was a piece of cake to change. Was able to do it myself in no time
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 01-13-2013, 03:59 AM
Replies: 48
Views: 5,626
Posted By LEOT
The ends are thicker than the original so I'm...

The ends are thicker than the original so I'm hoping they are stronger
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 01-11-2013, 05:55 AM
Replies: 48
Views: 5,626
Posted By LEOT
Bought the lesjofors, $169 for pair, half the...

Bought the lesjofors, $169 for pair, half the cost of dealer, free shipping and received in 2 days, they are made in Sweden
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 01-08-2013, 01:15 PM
Replies: 48
Views: 5,626
Posted By LEOT
I believe the part number is 42-084-50

I believe the part number is 42-084-50
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 01-08-2013, 05:54 AM
Replies: 48
Views: 5,626
Posted By LEOT
2007 X3 rear springs

I see several posts about broken rear springs. Both my rear springs are broken, one just the end piece but another one is broke in 3 places. I don't want to lower the car any more using the Eibach...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-29-2011, 10:13 AM
Replies: 16
Views: 4,357
Posted By LEOT
I did but there is a "ribbon" wire, similar to a...

I did but there is a "ribbon" wire, similar to a computer connection to a hard drive. Not a lot I can do with that. Doesn't seem possible to check voltage etc.
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-29-2011, 09:00 AM
Replies: 16
Views: 4,357
Posted By LEOT
Just trying to bump this up to see if anyone has...

Just trying to bump this up to see if anyone has found a solution.
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-29-2011, 08:58 AM
Replies: 6
Views: 3,264
Posted By LEOT
changed thermostat, sensor, and finally water...

changed thermostat, sensor, and finally water pump. Was def the water pump. Seemed to work sporatically so I was sure it was a sticking thermostat or some type of sensor. Before changing I checked...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 11-21-2011, 09:22 AM
Replies: 16
Views: 4,357
Posted By LEOT
Yes..the mirror adjustment doesn't work..just on...

Yes..the mirror adjustment doesn't work..just on passenger side, the fold in switch works since it folds the driverside but not passenger side, and of course the defrost doesn't work, only on 1 side....
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 11-21-2011, 09:18 AM
Replies: 6
Views: 3,264
Posted By LEOT
overheating

Bled the system according to advise on this forum. Changed the coolant temperature sensor...no change. If you read above I also changed the thermostat

Put my code reader on, although no lights on...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 11-14-2011, 02:40 PM
Replies: 16
Views: 4,357
Posted By LEOT
When it was cold and frosty it didn't defrost...

When it was cold and frosty it didn't defrost like the driver side. Any test I can do to see if its the switch. Also forgot to mention when I use the "fold mirror in" switch, the drivers side mirror...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 11-14-2011, 12:17 PM
Replies: 6
Views: 3,264
Posted By LEOT
Overheating and no heat

2007 X-3 3.0. Noticed it took a long time for the heat to come on, once it came on it was fine the rest of the day, even if I shut the car off for long periods. Next morning same issue. Seemed like...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 04-02-2011, 04:03 PM
Replies: 16
Views: 4,357
Posted By LEOT
Passenger side mirror

My passenger side mirrror stopped working, won't tilt on reverse, can't adjust with switch, and doesn't defrost. I checked fuses and didn't find anything. Any ideas. 2007 X-3
thanks
Showing results 1 to 13 of 13

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms