Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Search Forums

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 1.06 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: josiah0352
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-12-2013, 01:35 PM
Replies: 16
Views: 782
Posted By josiah0352
ahh ok lol thanks. My car is at the dealership...

ahh ok lol thanks. My car is at the dealership right now so I haven't been able to look at it. I hit ice yesterday and jumped a curb and bent 2 rims and busted my suspension. I will keep you all...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-11-2013, 08:16 PM
Replies: 16
Views: 782
Posted By josiah0352
I think I did it412039 412040

I think I did it412039

412040
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-11-2013, 08:10 PM
Replies: 16
Views: 782
Posted By josiah0352
I don't have a dial in my car. It's a 2006 X3 M...

I don't have a dial in my car. It's a 2006 X3 M Sport.
I'm trying to upload a pic but I can't figure it out lol. But If you google my year and model images it will show it without any dials. All I...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-10-2013, 08:57 PM
Replies: 16
Views: 782
Posted By josiah0352
That's How I did it the first time but I will...

That's How I did it the first time but I will give it another shot. When I press the defroster I get hot air and that's it. I don't have a dial that I can turn for the temperature it's just an up...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-06-2013, 03:43 PM
Replies: 8
Views: 677
Posted By josiah0352
I took the transfer case motor out and checked...

I took the transfer case motor out and checked the gear. There was very little wear on it so I just re-greased it then installed it back in and I haven't had any issues since.
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-06-2013, 01:48 PM
Replies: 16
Views: 782
Posted By josiah0352
Heater doesn't work

I'm Back again, So my 2006 X3 has been having issues lately. First the expansion tank cracked so I bought a new one, then the second thermostat underneath that broke so I replaced that. Now that I...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 11-21-2013, 03:06 PM
Replies: 8
Views: 677
Posted By josiah0352
I will check the voltage on the battery in the...

I will check the voltage on the battery in the morning to see if it gives me a low reading just in case.

The Automatic transmission light is gear with an exclamation point in the center. It lights...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 11-21-2013, 12:51 PM
Replies: 8
Views: 677
Posted By josiah0352
Transmission light came on along with the brake and 4x4 light

Hello everyone,

So I went to start my car this morning and it made a horrible clicking sound and when it started the Transmission light, brake and 4x4 light came on. As I drove to work it was...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 08-27-2013, 05:00 PM
Replies: 1
Views: 243
Posted By josiah0352
performance thermostat

Hey guys,

I keep getting the code P0597 and have been told just to switch the thermostat and I should be ok. I just don't want to replace it using the same plastic one from the dealership. If...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 02-17-2013, 04:28 PM
Replies: 47
Views: 15,504
Posted By josiah0352
Thumbs up intake hose

Well after I replaced the intake hose which did have a small crack in it but not torn all the way through. The engine light did come back on :mad: As I was taking it apart aging to see if a clamp...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-20-2012, 10:23 PM
Replies: 5
Views: 896
Posted By josiah0352
Well I cleaned the MAF sensor and replaced the...

Well I cleaned the MAF sensor and replaced the the intake tube which did have a small rip in it, so we shall see in a few days if the SES light comes back on. Thanks a lot everyone for all the help.
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-20-2012, 10:55 AM
Replies: 47
Views: 15,504
Posted By josiah0352
thanks a lot man this really helped out.

thanks a lot man this really helped out.
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-19-2012, 09:12 PM
Replies: 7
Views: 1,462
Posted By josiah0352
how much was the Boot?? those codes just popped...

how much was the Boot?? those codes just popped up on mine and it only has 68k miles on it.
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-19-2012, 07:58 PM
Replies: 5
Views: 896
Posted By josiah0352
Too Lean bank 1 and 2

Hi everyone, My 2006 X3 M sport recently had the service engine light go on. I hooked it up to my scanner and it gave me 4 codes P0171 and P0174 for each Bank. Car runs fine and everything is stock...
Forum: X3 E83 (2004 - 2010) 12-19-2012, 07:47 PM
Replies: 83
Views: 25,946
Posted By josiah0352
Yes, on my 2006 x3 it stopped for about a week...

Yes, on my 2006 x3 it stopped for about a week and then all of a sudden I received a call on the blue tooth again. It's been working for the last 3 weeks now.
Showing results 1 to 15 of 15

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms