View Single Post
  #31  
Old 02-15-2008, 07:51 AM
x3ml x3ml is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Ontario
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 177
Mein Auto: X3 2007 3.0si AT
Quote:
Originally Posted by Evlengr View Post
In the meantime as usual the loaner (528xi- now you know why I like my dealer and not BMWNA) drives smooth as silk. No jerking, hesistation, nothing. The 328i which has the same transmission has always behaved when a loaner as well.
Are you saying the 328i uses the same transmission as the 528xi, or you mean the X3. I doubt any other car uses the same AT as the 07/08 AT. Can anyone confirm this.

One request Evl, can you go find a Oct 07 build date (or later) X3 AT and tell us how it drives while you are at BMW? Just need your opinion.

Also thanks for putting together this, or did you copy from their training manual?:

Quote:
Originally Posted by Evlengr View Post
The BMW Fix
  • tell the customer it is their fault and they don't know how to drive a BMW.
  • tell the customer all AWD's drive this way.
  • tell the customer it is the gas they use.
  • tell the customer no problem found or could not replicate the issue.
  • tell the customer no one else is complaining about this issue, and try to discredit them.
  • have customer call BMWNA and stall them until Lemon Law runs out.
  • actually do an update that temporarily fixes the problem in hopes customer will go away.
  • Have BMWNA's "Sock Puppet" (Vatkens) tell the poster that this has been reported to BMWNA and stall them some more.
  • tell customer to call BMWNA of which they will tell you it is up to the dealer of which they will telll you it's BMWNA's fault!
The sign that Vatkens' lack of respond here means after over a year, no real fix here.
Reply With Quote