View Single Post
  #16  
Old 12-06-2012, 12:48 PM
HBWT HBWT is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Va
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 234
Mein Auto: 2010 Audi Q5 3.2
Quote:
Originally Posted by bimmerized View Post
They didn't do anything to "fix" it. As part of their diagnostic process, they swapped components to different cylinders since the miss was at Cyliner 4. After they did that, they couldn't get it to repeat.

As I drove it 5 miles home the symptoms seemed to have disappeared, but I didn't drive it very hard since the engine was still cold. It's definitely better than it was and maybe the problem was related to incorrect assembly, like a loose or misaligned component. It's my wife's primary car and she has never experienced the issue since she drives conservatively, so I'll have to log some miles on it this weekend to know if the symtoms have disappeared.

I'll report back.

I'm curious to know if anyone has experienced any symptoms like mine had... Please reply if you think you may have a similar issue. Thanks.
'04 BMW 330i had power loss and hesitation while driving uphill exiting a tunnel. It was a bit un-nerving as the hesitation lasted for perhaps 10 seconds. But then it smoothed right out and all was well.
It set a CEL though and the dealer stated the CEL code was "multiple misfires". They never could reproduce and it never happened again.
I figured a bit of condensate found its way into the fuel stream and once it was gone so was the problem.
__________________

HaveBulldogWillTravel
English Bulldog Rescue
Recover
Rehab
Rehome
Rewarding
'13 X1 xDrive28i, Min. White, Sand, UP, LP, M-Sport, HK, Heated Seats, Satellite
Cross Bars
Invisihitch
Reply With Quote