View Single Post
  #6  
Old 02-02-2013, 02:27 PM
markl53's Avatar
markl53 markl53 is offline
bimmerfest Supporting Member
Location: Gaithersburg, MD
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 5,356
Mein Auto: 2011 535i
Quote:
Originally Posted by Needsdecaf View Post
The "pop up" alert...still trying to figure that out. I think that's only if you have guidance selected.
Yes, only with guidance mode engaged. And it only happens in extreme cases, sometimes a mile or so before you reach the problem area.

And, you are "that" person I mentioned (which you knew ). So sometimes I turn on guidance on my way to work (7 miles) just to get a timing. One route is to take 370 to 270 for about 1.5 miles. There are always traffic triangles showing on 270, in guidance mode. If I don't take the turn it is telling me to take to get to 270 (I go a different, better way), the triangles immediately disappear from 270 even though guidance is still engaged, because it assumes I will not take 270. Not until I actually get back on (via 370), do the 270 triangles appear again. Also, if I turn guidance off altogether, the triangles disappear. I don't think I've gotten all the software updates you have, maybe that is why mine might act differently.
__________________
BMW-CCA
Bimmerfest Supporting Member



2014 535i Individual | Azurite Black/Amaro Brown Merino | Premium | Cold | PDC | Rear Camera | Anthracite Hdr
Prior: 2011 535i AT | Black Sapphire/Cinnamon | Premium | Heated Sts | Nav | Sirius | Anthracite Hdr & Trim
Prior: 2008 335i 6MT Sedan | Black Sapphire/Terra Leather | Premium | Cold | CA | OEM Alarm
Prior: 2005 330i 6MT | Black Sapphire/Sand Leather | Premium | Cold | UGO | OEM Alarm

Last edited by markl53; 02-02-2013 at 02:29 PM.
Reply With Quote