View Single Post
  #75475  
Old 02-05-2013, 10:11 AM
petriej's Avatar
petriej petriej is offline
Cruising 280 Top Down
Location: San Jose, CA
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 6,088
Send a message via Skype™ to petriej
Mein Auto: '99 M3 Cab & '05 X5 4.8is
Quote:
Originally Posted by SlimKlim View Post
I just went out and checked the car. Won't start. Ripped out the glove box and unplugged the module, no dice. Plugged it back in, still no go. Reset the battery, nope. Everything else works, the alarm just has it immobilized.

Any suggestions? I'd really, really, really like to be able to drive home tonight.

EDIT: I took the housing off the control module, there's water inside the housing somehow, but nothing around where it was is wet. However, the passenger's floorboard is soaked.
Quote:
Originally Posted by petriej View Post
Joey, you can disable the alarm by removing the two fuses near the positive battery terminal under the hood. At least, that's where my Clifford fuses were in my 4-door.

If your ECU isn't shot from water damage, try taking out the fuses. I think Clifford does more than just the little alarm module.
__________________

GGC BMW CCA #443004
Join the BMW CCA!

Quote:
Originally Posted by hornhospital View Post
Jared, why don't you just put "It's Giubo" in your sig? Save a lot of typing.
Quote:
Originally Posted by e36 miguel View Post
this jared guy sounds intimidating lol.
2005 X5 4.8is Le Mans/Black/6spd Steptragic
1999 M3 Cabrio TiAg Metallic/Dove Grey/Black 5 Speed Manual
-------------------------------------------------------------------
1997 328iC Schwarz II/K/K 5MT SOLD 5/2012
2004 645Ci Mineral Silver Metallic/Black 6MT RIP 04/2011