Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 3 Series / 4 Series

3 Series / 4 Series
The 3 Series / 4 Series Forum. If you would like to see all new posts in all the forums, click here.

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-04-2003, 08:16 AM
Fritz Fritz is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Arlington, VA
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 49
Mein Auto: '04 325i PP SP CW
Finally picked her up on Saturday!

Well, after endless waiting, I finally picked up my new '04 Silver Gray 325i. I love the car, and I love the Nav system. It is a great feeling knowing that you CANNOT get lost ever again. The days of printing out directions from mapquest are over.

I did have a couple snags w/ her though.

1) after bringing the car home, i noticed that there is a faint (but incredibly annoying) crackling/staticy sound coming from the tweeters in the front (I got H/K). Needless to say, I was less than pleased. So I brought it back to the dealership and they ran some tests and let me know that I need a new amplifier. Kinda sucks, but if this is the extent of any problems I'll ever have w/ it, then I can live as long as they promptly fix it for me. I'll need to make an appointment for this one.

2) Earlier today, the keyless entry was not working for me. I kept hitting the buttons on my keys, but they didn't do anything. Any ideas what would cause this? It's only happened once so far. After I got to work it was fine again. Better not be a reoccurring problem.

Has anyone had any of the same problems?

Thanks.
Ads by Google
  #2  
Old 11-04-2003, 08:23 AM
bimNaround bimNaround is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Georgia USA
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 343
Mein Auto: '04 330i
Quote:
Originally Posted by Fritz
2) Earlier today, the keyless entry was not working for me. I kept hitting the buttons on my keys, but they didn't do anything. Any ideas what would cause this? It's only happened once so far. After I got to work it was fine again. Better not be a reoccurring problem.

Has anyone had any of the same problems?

Thanks.
The key gets charged up from the car while driving. Maybe the key battery needs to be charged up some.
  #3  
Old 11-04-2003, 10:46 AM
racerdave's Avatar
racerdave racerdave is offline
I reject your reality
Location: and substitute my own
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2,065
Mein Auto: 02 Trulli-Leopard
Fritz... have pics of your car?
__________________
If you're in control, you're not driving fast enough -- Parnelli Jones
  #4  
Old 11-04-2003, 02:07 PM
cncmastr cncmastr is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Toms River, NJ
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 118
Send a message via AIM to cncmastr
Mein Auto: E46, E30, E53 and E39
Congrads on your car! I too experienced for the first time last night the key problem you described. Solar flare problem? It was real embarrassing, I showed my friend the car, and told her go ahead hit the button, and nothing happend. $43k car and the friggen key doesnt work!
It went away by the time I got home, so who knows?
__________________
E46 - ZCP | E30 - 318is | E53 - 4.8is

DIY Video Channel - http://www.youtube.com/user/BluePurpleRedGuides
  #5  
Old 11-04-2003, 02:22 PM
PropellerHead PropellerHead is offline
Brevity= the soul of wit
Location: At the wheel of a bimmer
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 10,140
Mein Auto: You've*got*to be kidding
Quote:
Originally Posted by cncmastr
Congrads on your car! I too experienced for the first time last night the key problem you described. Solar flare problem? It was real embarrassing, I showed my friend the car, and told her go ahead hit the button, and nothing happend. $43k car and the friggen key doesnt work!
It went away by the time I got home, so who knows?
that front plate looks familiar!
The first time I ever saw of my car:
  #6  
Old 11-04-2003, 04:26 PM
bimmer_w bimmer_w is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Cali4nia
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 28
Mein Auto: 330i ZHP, 929RR
Quote:
Originally Posted by Fritz

1) after bringing the car home, i noticed that there is a faint (but incredibly annoying) crackling/staticy sound coming from the tweeters in the front (I got H/K). Needless to say, I was less than pleased. So I brought it back to the dealership and they ran some tests and let me know that I need a new amplifier. .


hey, i remember having this problem when i first got the car. i can hear the speakers doing that static sound even if the stereo is off and car is off. as in the car is totally dead. but i think its gone now. i havent noticed anything maybe when i get home i'll try to listen to it again and hopefully i wont hear anything.
  #7  
Old 11-04-2003, 07:56 PM
Adam12Hicks's Avatar
Adam12Hicks Adam12Hicks is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Ft. Worth, TX
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 285
Send a message via AIM to Adam12Hicks Send a message via Yahoo to Adam12Hicks
Mein Auto: 06 Sapph Blk M Roadster
Congrats!

Now you just need the Bluetooth wireless Phone integration and you'll be loaded up!
__________________
2006 Z4 M Roadster
2005 X5 Kid Truckster
1991 318is e30 Play Car
  #8  
Old 11-04-2003, 08:27 PM
racerdave's Avatar
racerdave racerdave is offline
I reject your reality
Location: and substitute my own
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2,065
Mein Auto: 02 Trulli-Leopard
Fritz!



Where are the pics?

__________________
If you're in control, you're not driving fast enough -- Parnelli Jones
  #9  
Old 11-05-2003, 08:49 AM
Fritz Fritz is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Arlington, VA
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 49
Mein Auto: '04 325i PP SP CW
Quote:
Originally Posted by racerdave
Fritz!



Where are the pics?


Sorry Guys... I'm at work right now and can't post any pics. I may not be able to get any good shots until this weekend since I miss out on all the daylight hours, but i'll be sure to post em then.
 

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 3 Series / 4 Series
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms