Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > E60 (2004 - 2010)

E60 (2004 - 2010)
BMW 5-Series (E60 chassis) was first seen in the Unites States in the fall of 2003 with a 2004 Model Year designation. The E60 is now available as a 528i, 528xi, 535i, 535xi, 550i and a 535xi sports wagon! -- View the E60 Wiki

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-02-2012, 05:21 PM
BigPapa BigPapa is offline
Registered User
Location: California
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Mein Auto: 550i
DBC Malfunction and More

I purchased a 2007 BMW 550i three (3) months ago and it was a pleasure to drive. I took it to the dealer to repair a transmission leak. Since then, I have been getting TPM errors. I never got this error before taking it to dealer.

Today, after receiving the TPM Malfunction error, I attempted to reset the TPM. I stopped the vehicle and shut off the engine off. After a few minutes, I attempted to start the vehicle and it would not. After about 20 minutes, it finally started with multiple error messages.

Please help. Then vehicle will not start now.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2012-12-02 16.29.51.jpg
Views:	62
Size:	203.2 KB
ID:	351801  
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 12-02-2012, 06:06 PM
luilui41 luilui41 is offline
Registered User
Location: Cape Coral, FL
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 32
Mein Auto: 2006 550i
Open your trunk and check the battery compartment, I have a 2006 550i and my car wouldn't start and get those error codes when It was wet and would not start and I didn't know why. Turns out it was leaking through the tailight seal, I fixed that and then the error codes stopped. Then my car wouldn't start again a couple of months later but no error codes, that was just the battery, i didn't register and car is completely fine now.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-23-2013, 01:30 PM
Tinoxx Tinoxx is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: London
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 126
Mein Auto: E64 650I CAB
BigPapa

Did you get this sorted?
__________________
/Users/vc_autos/Desktop/IMG_1603.JPG
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > E60 (2004 - 2010)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms