Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > E34 (1989 - 1995)

E34 (1989 - 1995)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-20-2005, 10:23 AM
afxjzs afxjzs is offline
Registered User
Location: Boston
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
Mein Auto: 1992 525i
Electrical Problems - LKM Related Only?? (1992 e34)

Hi. Im pretty new to this forum.
I just bought a 1992 525i and it seems to be having some electrical issues.
I read about how the LKM is the cause for intermittent highbeam failure.

Here my symptoms:
The lowbeams work fine. They seem to be pretty solid.
The high beams do not work at all. Don't even flicker. nothing.
The fog lights don't work at all.
I get a warning in the console stating "tailight"
The console light that illuminates mileage and such is not working.

might also be related:
the rear defroster button lights up, but the AC and recirculation buttons do not. (possibly because of a bulb being out..i imagine the AC bulb gets alot more use than the auto-shut off rear defroster bulb)
I was told the car's ac didn't work, but that it was due to a need for a recharge, not an electrical issue.

I test drove the car, and the highbeams and fog lights worked (im pretty sure), but it needed a new voltage regulator which has been replaced, and now this stuff is all broken.

also, in the fuse/relay box, there seems to be some stuff just not there. relay port 3 is open. also, when i open the smaller box in front of that there is other empty spaces. could this be the issue? (ill take pics tonight to clarify, im in work now)

basically, there is a whole bunch of little problems, and a several possible explanations, and i was hoping someone could help me shed some light on this before i do 10 hours of unnecessary trouble shooting.

TIA
---
Doug
Reply With Quote
Ads by Google
 

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > E34 (1989 - 1995)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
This Is The Official Hijack Thread... Sabrina Off-Topic 146 05-21-2009 06:38 PM
Electrical Problems cruztopless Dealer Feedback / Vehicle Problems 13 09-03-2008 07:39 PM
t Nick T. The Test Board 5 07-05-2003 09:25 AM
BMW's, problems, and people who post their problems Guest84 3 Series / 4 Series 17 03-10-2003 11:45 AM
electrical problems goodfella 3 Series / 4 Series 0 02-05-2003 06:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms