Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 3 Series / 4 Series > E30 (1982 - 1993)

E30 (1982 - 1993)
God's Chariot. The E30 was produced primarily from 1982 through 1991. The cabriolet was the one exception which was produced through 1993.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-18-2007, 01:13 PM
BadGoomba BadGoomba is offline
Registered User
Location: Texas
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 22
Mein Auto: green 1991 Bmw 325i
Question Electric Problems (Sidemarkers L-plate lights)

Alright, so my girlfriend bought me a new radio for my birthday to replace my stock, me and a friend installed it, long story short; one of the wire caps popped off the back and grounded somewhere, melting a few of the other wires connected.
Ever since then my two rear side marker lights / license plate lights / gauge lights are dead.
All of the bulbs are good, and I have no blown fuses.
The gauge lights probably have something to do with my broken headlight switch.
I'm mainly just worried about getting the side markers and license plate lights working for inspection purposes.
Any ideas/opinions very appreciated.
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 10-14-2007, 12:35 PM
BadGoomba BadGoomba is offline
Registered User
Location: Texas
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 22
Mein Auto: green 1991 Bmw 325i
I fixed the problem with my lights, just wanted to post the update for anyone in the future with the same problem:
The marker/License plate/Gauge lights are all on the same circuit it seems.
I ran a hot wire from the trunk light to the license plate light which wasn't receiving any power, and viola; the markers/lplate/gauges light up fine.
Obviously I killed the power wire to the rear installing the radio, but I rewired everything and now I have a great sound system with the new radio installed and all is well!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 3 Series / 4 Series > E30 (1982 - 1993)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms