Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > M Series > E60 M5 (2006 - 2010)

E60 M5 (2006 - 2010)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-12-2011, 08:58 AM
CbadM5 CbadM5 is offline
Registered User
Location: Carlsbad
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 17
Mein Auto: Black M5
WTF transmission!!!

New car to me, 2006 BMW M5 SMG 65,000 miles. Keep getting "transmission malfunction" lights at all random times. Car seems to be running fine. I get both the red and yellow signs. Also "check engine" and "increased emission" keep coming intermittely as well. Comes on for a day or two then goes off for a day or two. Car just had new clutch put in in October. Mechanic just did transmission software update. Had no warning for a day then they started again. HELP!!!
Reply With Quote
Ads by Google
 

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > M Series > E60 M5 (2006 - 2010)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms