Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > X Series > X5 E53 (1999 - 2006)

X5 E53 (1999 - 2006)
The X5 SAV Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-02-2003, 09:44 PM
alfav6 alfav6 is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: NYC
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 5
Mein Auto: 04 X5 4.4i
Talking 2004 X5 4.4i

New to this board so here it goes.

Just got it today.. But one thing got home and notice my lights was fogged up... does any one else have this problem, if so how did you get it fixed... going to call dealer tomorrow and find out what they say...

other then that love the ride.. =P

http://www.imagestation.com/member/j...d%3D4288425277
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 12-02-2003, 10:11 PM
RCK's Avatar
RCK RCK is offline
Pundit
Location: La La Land
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2,528
Mein Auto: E90 M3
Quote:
Originally Posted by alfav6
New to this board so here it goes.

Just got it today.. But one thing got home and notice my lights was fogged up... does any one else have this problem, if so how did you get it fixed... going to call dealer tomorrow and find out what they say...

other then that love the ride.. =P

http://www.imagestation.com/member/j...d%3D4288425277
I am too lazy to register to view the pics

Can you please attach the images?

Either way...congrats on the new car!
04 x5's look amazing...im sure they drive even better than they look
__________________
E90 M3
997 C2S - Sold
E92 335i - Sold
E46 330i - Sold
E39 530i - Sold
Reply With Quote
  #3  
Old 12-05-2003, 02:28 PM
F1Crazy's Avatar
F1Crazy F1Crazy is offline
racer wannabe
Location: .
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 3,284
Mein Auto: '12 X5,'08 535i, '03 325i
There was some condensation on one of the lenses when I picked up my car and I immediately pointed this out to my SA, his response was leave it alone and it will go away. I was quite shocked to discover few days later that he was right.

...and please post the pics here!
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 12-05-2003, 10:21 PM
alfav6 alfav6 is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: NYC
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 5
Mein Auto: 04 X5 4.4i
Quote:
Originally Posted by F1Crazy
There was some condensation on one of the lenses when I picked up my car and I immediately pointed this out to my SA, his response was leave it alone and it will go away. I was quite shocked to discover few days later that he was right.

...and please post the pics here!
If it went away for you then your pretty lucky. I am still getting it everytime i drive with the lights on. My dealer say its normal, but I dont think it is. The longer i have my lights on the more condensation i get. I am now working with BMWNA to see what they can do for me.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-24-2003, 10:41 PM
Domer Domer is offline
Registered User
Location: Cincinnati
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 25
Mein Auto: 2004 X5 4.4
Ramsey Dealership?

Quote:
Originally Posted by alfav6
New to this board so here it goes.

Just got it today.. But one thing got home and notice my lights was fogged up... does any one else have this problem, if so how did you get it fixed... going to call dealer tomorrow and find out what they say...

other then that love the ride.. =P

http://www.imagestation.com/member/j...d%3D4288425277
Reply With Quote
  #6  
Old 12-29-2003, 02:49 AM
swindonhost's Avatar
swindonhost swindonhost is offline
PR02ZAC do u need a lift
Location: UK
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 197
Send a message via Skype™ to swindonhost
Mein Auto: X5 2003 3.0D / others mad
Quote:
Originally Posted by alfav6
New to this board so here it goes.

Just got it today.. But one thing got home and notice my lights was fogged up... does any one else have this problem, if so how did you get it fixed... going to call dealer tomorrow and find out what they say...

other then that love the ride.. =P

http://www.imagestation.com/member/j...d%3D4288425277
I had the same problem after switching lights from right to left, i took the bungs out in cold weather having just turned the lights off (cooling glass and damp air). Try removing the rubber bungs from the top of the light cluster and leaving them on for a while with the lights on, then put the bung back in before you turn them off.
Worked for me but might have just been luck.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > X Series > X5 E53 (1999 - 2006)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms