Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)

7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)
Discussion pertaining to the flagship BMW here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-10-2011, 08:01 PM
southern745li southern745li is offline
Registered User
Location: Georgia
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Mein Auto: 2003 745Li
03 745li Wiper malfunction

I was driving in the rain today and all of a sudden my wipers began to twitch and spasm all over the windshield and all kind of warning lites came on...eventually they went off..but now the wipers are stuck in the up position and will not move...i get a faulty wiper message when i turn on the car?????any ideas????
Reply With Quote
Advertisement
  #2  
Old 07-13-2011, 10:20 AM
Busarider Busarider is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Toronto
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 353
Mein Auto: 745LI
Has anyone been able to provide any suggestions to this probelm, is it relay related?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-13-2011, 01:51 PM
Busarider Busarider is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Toronto
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 353
Mein Auto: 745LI
back to my question...where are these relays located?
Reply With Quote
  #4  
Old 07-13-2011, 06:40 PM
Quad745 Quad745 is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: @_@
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 378
Mein Auto: LOL
you sure it isn't a battery issue? my car did exactly this when the battery was going bad...
Reply With Quote
  #5  
Old 07-15-2011, 09:41 AM
Busarider Busarider is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Toronto
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 353
Mein Auto: 745LI
I pulled the wipe fuse out, but I think it will need a new battery or maybe a good charge as the car isn't being used a lot, maybe 10k or less a day with the A/C being used.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-17-2011, 09:58 AM
spyders 745li's Avatar
spyders 745li spyders 745li is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: queens,ny
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 180
Mein Auto: bmw745li
Check and tighten the bolts on the wiped arms. If still persist change out fluid resdevour and attached pumps and sensor.

Sent from my X10a using Bimmer App
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 07-17-2011, 11:23 AM
Busarider Busarider is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Toronto
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 353
Mein Auto: 745LI
I left it overnight and the next day it was ok, motor and washer fluid pump worked, however I pulled the fuse out located in the glove compartment for now and will check the pumps and sensors today.
__________________
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms