Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > Z Series > E89 Z4 (2009 - current)

E89 Z4 (2009 - current)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-19-2012, 07:09 PM
robininni robininni is offline
Registered User
Location: Stephenville, TX
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Mein Auto: X5 35d
Just got CPO 2009 Z4 35i and satellite radio is stuck 'acquiring'... help!

I have read lots of forum answers about this but they were all back from 2009 and 2010 and it seemed like there wasn't a fix for a while. Is this now a clear cut and dry issue the BMW understands and can fix? If so, how?

I assume the z4 had its satellite radio activated at some point in the past but I am trying to activate it now for myself and I can't select any channels (need to be on channel 184 for activation) because no channels show up. All I get is "acquiring" forever. I have tried different start up routines as I read about but have not gotten mine to get off of acquiring no matter what I do. Please help me if you can. Thanks!

Rob
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 01-19-2012, 07:52 PM
jcm12 jcm12 is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Wickliffe, KY
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 310
Mein Auto: 2012 Z4 35i--2002 330ci
Fix???

I have a 2010 328i that had the exact same problem. The dealer eventualy did fix, but it can take several hrs, could possibly have to keep it overnight. Its pretty much reprograming it the way I understood it. I was told the 3 series and the Z4's had this problem. Another unrelated issue was my USB port worked "some" of the time but they replaced it and works fine.

Last edited by jcm12; 01-19-2012 at 07:56 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > Z Series > E89 Z4 (2009 - current)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms