Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)

7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)
Discussion pertaining to the flagship BMW here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-06-2012, 04:25 PM
750driver 750driver is offline
Registered User
Location: Tampa, FL
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 27
Mein Auto: 2006 BMW 750
2006 750i transmission code problem

Today I was leaving my house, put my car in reverse and it throws a transmission code which I didn't write down. I'll put it in reverse it will go to reverse then right back to park. When I put it in drive the exact same thing happens. I put it in drive hit the gas and it seemed to go forward, then put it in reverse and all of a suddne it's working fine now. But when I went to the mall, leaving the mall the exact same thing, put it in reverse and it goes back to park. I tried to see on the Idrive if I had any error codes but I didn't. I was able to put it in drive hit the gas before it goes back to park and it worked and I was able to leave the mall but still having this problem. As far as driving after this the car drives and shifts fine it's just from the beginning while parked that it has this problem. The car had been sitting for four days but I drove it to the gym today, then after I got home from the gym was when all this started happening. Somebody please help it's really frustrating!!
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 03-06-2012, 06:37 PM
USALEXUSBMW750's Avatar
USALEXUSBMW750 USALEXUSBMW750 is offline
Little Odessa
Location: Bergen County, NJ
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,275
Mein Auto: bmw
go to indy and check fluid level first, you may have mechatronic sleeve leaking
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms