Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > Z Series > E89 Z4 (2009 - current)

E89 Z4 (2009 - current)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-23-2012, 10:17 PM
JCV JCV is offline
2011 Z4 3.5i M Sport
Location: Exeter
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 13
Mein Auto: 2011 Z4 sDrive3.5i MSport
Comfort Access Radio Issue

I have a 2011 Z4 3.5i M Sport that I recently bought used. It has Comfort Access and premium sound, nav, iDrive, etc.

While out to dinner last night I parked the car. When I returned the Comfort Access did not work (ie. did not unlock doors when I touched the door handle) and I had to open the door using the remote.

Then as I started driving I noticed I could not get any radio stations clearly on either FM or AM. My iPhone worked fine and I could play songs off of it fine once I plugged it in - so the sound system was working. I had a 45 minute ride home and the radio could not get a clear radio station at all the entire ride home... it was like I had no antenna - or like the radio stations were so far away all I got was static and a weak signal. I convinced myself that someone had damaged my antenna.

When I got up this morning and went for a drive - everything worked fine - the Comfort Access worked fine and the radio worked fine. Same this afternoon and tonight. I tried it with both key fobs and there was no difference between the two.

Does anyone have an idea about what the problem could be?
__________________
2011 Z4 3.5 M Sport, 6 speed manual, Premium, Cold Weather, Comfort Access, Navigation

Reply With Quote
Advertisement
 

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > Z Series > E89 Z4 (2009 - current)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms