Another 2010 535xi issue. - Bimmerfest - BMW Forums



Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > E60 / E61 (2004 - 2010)

E60 / E61 (2004 - 2010)
BMW 5-Series E60 Sedan was first seen in the Unites States in the fall of 2003 with a 2004 Model Year designation. The E61 wagon followed shortly there after. The E60/E61 5 series is now available as a 528i, 528xi, 535i, 535xi, 550i and a 535xi sports wagon! -- View the E60 Wiki

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-11-2012, 01:51 PM
7amadabmw 7amadabmw is offline
Registered User
Location: Canada
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 84
Mein Auto: Caddy
Another 2010 535xi issue.

So it's been getting cold (-1 c) in the morning, and the car is not liking it. The very first early morning start end up with a service engine light, revs below 500 rpm then hesitates and shuts off. I would have to turn it back on and rev it to 2000 rpm then drive off. But even as it drives off it feels very heavy.

Called BMW assist, since the closest dealer is 500 Kms away from me, and they were useless. Can't do anything for me till a week from now

Any ideas?
Reply With Quote
 

See More Related BMW Stories


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > E60 / E61 (2004 - 2010)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001- VerticalScope Inc. All rights reserved.