Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E38 (1995 - 2001)

7 Series - E38 (1995 - 2001)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-02-2012, 10:46 AM
kge42 kge42 is offline
kge42
Location: Austin, Texas
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
Mein Auto: 740il
Wink Missing after waterpump. radiator change and sparkplug

Hi new member here, I have a 1998 740iI that I replaced the radiator and water pump. In a test drive everything was great, the next time I drove it, it started running rough. Changed spark plugs (Bosh) it was better, but was missing at idle and seems to be getting worse. Seems OK until it warms up. Any ideas?
Thanks.
Reply With Quote
Advertisement
 

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E38 (1995 - 2001)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms