Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > The Best of Bimmerfest! > BMW Coding and Programming

BMW Coding and Programming
Discuss coding options and features on your BMW here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-21-2012, 02:29 PM
cn555ic cn555ic is offline
The Coder guy in N.Y
Location: New York, Brooklyn
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 442
Mein Auto: bmw
Double blinking hazards

Does anyone know what scripts needs to change to get double blinking hazards for the F series.

The E series is DoppelBlinkimpuls. Need to know what it is for the F series. Thanks
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 11-22-2012, 08:28 AM
ek1978 ek1978 is offline
Registered User
Location: Somewhere
 
Join Date: May 2012
Posts: 10
Mein Auto: 528I
as us said .In E series , DOPPELBLINKIMPULS_WARNBLK does the job , some modules has only one wert ( 01 ) , which is 01 value ..

find the same code in FRM .. change the value to 03 manually if there is only one wert . and try .. keep me updated to see how it goes .. my car is at dealer and I never thought of trying it ..
Reply With Quote
  #3  
Old 11-22-2012, 01:43 PM
cn555ic cn555ic is offline
The Coder guy in N.Y
Location: New York, Brooklyn
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 442
Mein Auto: bmw
Quote:
Originally Posted by ek1978 View Post
as us said .In E series , DOPPELBLINKIMPULS_WARNBLK does the job , some modules has only one wert ( 01 ) , which is 01 value ..

find the same code in FRM .. change the value to 03 manually if there is only one wert . and try .. keep me updated to see how it goes .. my car is at dealer and I never thought of trying it ..
See I dont have a F series to experiment...I need concrete info as someone wants me to code it into their car...Can you please get back to me when you get your car and try to see if it indeed works...Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 11-24-2012, 10:27 AM
ek1978 ek1978 is offline
Registered User
Location: Somewhere
 
Join Date: May 2012
Posts: 10
Mein Auto: 528I
Quote:
Originally Posted by cn555ic View Post
See I dont have a F series to experiment...I need concrete info as someone wants me to code it into their car...Can you please get back to me when you get your car and try to see if it indeed works...Thanks
let me get the car back and I will confirm that to you ,
Reply With Quote
  #5  
Old 12-27-2012, 12:45 PM
cn555ic cn555ic is offline
The Coder guy in N.Y
Location: New York, Brooklyn
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 442
Mein Auto: bmw
Quote:
Originally Posted by ek1978 View Post
let me get the car back and I will confirm that to you ,
Waiting to hear from you!
Reply With Quote
  #6  
Old 01-03-2013, 08:04 PM
cn555ic cn555ic is offline
The Coder guy in N.Y
Location: New York, Brooklyn
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 442
Mein Auto: bmw
Hey eLk...any news
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 02-02-2013, 09:20 AM
KAcoding KAcoding is offline
Registered User
Location: Germany
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
Mein Auto: BMW
Push :-)
Reply With Quote
  #8  
Old 02-12-2013, 07:45 PM
Travel4Surf's Avatar
Travel4Surf Travel4Surf is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Rio de Janeiro, Brasil
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 217
Mein Auto: Everglades 243
the only field close is.. Auswahl Blinkzyklus

1= Normal
2= Double (default)

both options get you the same result, single blink

you can't change the werte to 3 (error, when you save)
__________________
Minha patroa um BMW
Reply With Quote
  #9  
Old 02-13-2013, 01:54 AM
fahadcom fahadcom is offline
Registered User
Location: Saudi arabia
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 50
Mein Auto: BMW F02 2013
Quote:
Originally Posted by Travel4Surf View Post
the only field close is.. Auswahl Blinkzyklus

1= Normal
2= Double (default)

both options get you the same result, single blink

you can't change the werte to 3 (error, when you save)
Okay! when you unlock your car you got a "Double blinking hazards" right ?, So why you don't try to copy that value and past it into "Auswahl Blinkzyklus"!
Reply With Quote
  #10  
Old 02-13-2013, 04:48 PM
Travel4Surf's Avatar
Travel4Surf Travel4Surf is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Rio de Janeiro, Brasil
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 217
Mein Auto: Everglades 243
It just doesn't work like that...
__________________
Minha patroa um BMW

Last edited by Travel4Surf; 02-13-2013 at 07:52 PM.
Reply With Quote
  #11  
Old 07-27-2013, 04:04 AM
tankren tankren is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Jiangsu China
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 177
Mein Auto: 116i
push
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > The Best of Bimmerfest! > BMW Coding and Programming
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms