Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > E34 (1989 - 1995)

E34 (1989 - 1995)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-05-2013, 07:45 AM
Cyberjoppe Cyberjoppe is offline
Registered User
Location: Sweden
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Mein Auto: 525i -94
half and driving lights errors

Hello my name is Jonas and i am from sweden.
So my english is bad but i hope you can understand me.

Okey, I needed help with a small matter.
I wonder if there are any relay that controls the lights on the coulter.
I have a bmw e34 525i kompi -94.
During Vallåkra weekend killed my lights on the car, first started low beam die and then full light.
I finally got hold of a LKM box with the same number as my last.
but when I change this today, it still does not work.
Does anyone know here what might be the problem maybe?
grateful for a response to the survey will in February

MVH
Reply With Quote
Advertisement
  #2  
Old 01-05-2013, 06:11 PM
paperplane94 paperplane94 is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Los Angeles, CA
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 933
Mein Auto: 1989 525i M20B25
Did you check your fuses?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-05-2013, 06:28 PM
Cyberjoppe Cyberjoppe is offline
Registered User
Location: Sweden
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Mein Auto: 525i -94
Yes the fuses are okey.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-05-2013, 08:37 PM
paperplane94 paperplane94 is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Los Angeles, CA
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 933
Mein Auto: 1989 525i M20B25
So the lights themselves are not working, AND you are receiving a message on the dashboard? One or the other, or both?
Reply With Quote
  #5  
Old 01-05-2013, 08:45 PM
Cyberjoppe Cyberjoppe is offline
Registered User
Location: Sweden
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Mein Auto: 525i -94
Exactly. But i receiving no message at the dashboard. The lights only died one after one :/
Reply With Quote
  #6  
Old 01-06-2013, 10:11 PM
BMWFatherFigure's Avatar
BMWFatherFigure BMWFatherFigure is offline
Old School
Location: Perth, Western Australia
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 2,614
Mein Auto: E23;E30;E38;E32;E34 +
Check all the vehicle earths on dash, light control module and everything else you can find. Also check loom plugs as you work through for clean and tight. Starting with changing the expensive bits is not always the best. You wrote that changing the module did not fix it so I would guess it will be a simple fix else where on the car.
__________________
Good - Fast - Cheap: Pick any two.
Current:
E23 735i; E32 735iL (X 2 - 1 Alpine White and 1 Glacier Blue); E34 535i; E38 735iL; R50 Cooper; R55 Cooper Clubman.
Previous:
E21 318i; E30 318i; E32 735iL; E34 535i; E38 730iL; E53 4.4i
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > E34 (1989 - 1995)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms