Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > The Best of Bimmerfest! > Do-It-Yourself H.Q.

Do-It-Yourself H.Q.
Share your DIY projects or ask questions about how to fix something on your own. Help fellow Bimmerfest members improve your wrench turning skills! All BMW DIY tips, tales, and projects discussed inside. Learn to work on your car and know the right BMW parts you will need!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-02-2013, 10:40 AM
Stonehenge Stonehenge is offline
Registered User
Location: Alabama
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Mein Auto: 2004 BMW 325ci
2004 325ci EML problem

Hello, I have a 04 BMW 325ci. My EML light came on and the car wouldnt start. I found the rubber ends dry trotted from thethe vacuum F to the fuel filter. Also found the intake manifold runner valve broken. Replaced /fixed both problems and it ran wonderfully for two days. I got in the car to find it wouldnt start again and the EML light back in. Connector at the F had came off. I reconnected it and still wont start. Any idea what the problem can be?
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 02-17-2013, 10:08 AM
Stonehenge Stonehenge is offline
Registered User
Location: Alabama
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Mein Auto: 2004 BMW 325ci
Thanks for the overwhelming amount of help guys. :P
I figured it out.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-05-2013, 11:22 AM
DiverDave714 DiverDave714 is offline
Registered User
Location: California
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Mein Auto: 2004 325i
I just encountered this problem with my 2004 325i. I have plenty of battery power and I had just driven to the store, but now the EML is on and when nothing happens when trying to start. What did you end up finding was your problem? Please...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > The Best of Bimmerfest! > Do-It-Yourself H.Q.
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms