Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > X Series > X5 E53 (1999 - 2006)

X5 E53 (1999 - 2006)
The X5 SAV Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-23-2013, 01:30 PM
Zq2000 Zq2000 is offline
Registered User
Location: Texas
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 5
Mein Auto: X5
Side light problem

Hi all,

i had a 2006 x5 and the problem is the side light checking is on. I've had replaced bulk and it still not fix the problem. Anyone having the same problem or know how to fix it please let me know.

Thanks
Reply With Quote
Advertisement
  #2  
Old 04-23-2013, 02:05 PM
QSilver7's Avatar
QSilver7 QSilver7 is online now
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Northeast Indiana
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 6,175
Mein Auto: 1997 740iL / 2006 X5 4.4
Which side light are you referring to...the one between the front wheels and the front door...or the small ones inside the headlights near the front turn indicators?

Are you also getting a "fast" blinking of the turn indicators in the instrument cluster?
__________________
Q {BMW CCA Member #191509}
2006 E53 X5 4.4i (Sterling Gray) 12/05 mfg date <<~>> 97 740iL (Arctic Silver) 3/97 mfg date
(SOLD)
99 540iT (Orient Blue) <<~>> 95 525IT (Alpine White)
91 735iL (Schwarz Black) <<~>> 85 325e (Bronzit)

http://imageshack.com/scaled/grid240/822/e38e532ndsigpic.jpg
Reply With Quote
  #3  
Old 04-29-2013, 09:23 AM
Zq2000 Zq2000 is offline
Registered User
Location: Texas
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 5
Mein Auto: X5
QSilver7,
It's a little light right behind the rear wheel. The buld wasn't burned because i've swap to other side and it worked, also bought new buld and it still not on. So, let me know.
Thanks
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > X Series > X5 E53 (1999 - 2006)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms