Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > F10 / F11 (2011 - Current)

F10 / F11 (2011 - Current)
The new chapter in the highly successful story of the BMW 5 Series Sedan (F10) and wagon (F11)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-19-2010, 01:57 PM
Beemerup Beemerup is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: San Jose
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 290
Mein Auto: 2011 535/328xi Sport Wag
Nasty buzzing sound from speakers?

ok, i was into my second day driving my brand new 535 in Italy and stayed the night in Sirmione, Italy, woke up the next day only to hear this strange sound as i walked to the car. opened the doors and it was as if the AM radio was buzzing with no reception to a station kind of sound. Turned the car on and turned to FM...but nothing. Still the same horrible buzzing sound. THis went on for quite a few hours...trying to drive. THen, out of nowhere, it stopped. ANYONE else have this issue? i have no idea what it was but sounded as if it was something electrical. HELP!
__________________

10/18/10 ED
2011 535 Jet/Oyster-Black Dakota/Step/Sport/Heated seats/Sat
Reply With Quote
Advertisement
  #2  
Old 10-20-2010, 09:40 PM
Bunky Bunky is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: MN
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 168
Mein Auto: 2011 550i
Beemerup,

You know, this happened to me one day too. My car wasn't on all day, but I came out of the hospital, into the parking garage, jumped in the car and hit the start button, and the radio came on buzzing before the car actually started, and I got no BMW boot-up screen on the nav display. It was static on AM, FM, and satellite. I thought my iPod was screwing something up, but it wasn't plugged in. I drove home perplexed, shut the car off, let the hard drive power down (?15-20 min... I don't know if it takes that long), and restarted it. Everything came back on fine and haven't had a problem since.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > F10 / F11 (2011 - Current)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms