Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > X Series > X5 E53 (1999 - 2006)

X5 E53 (1999 - 2006)
The X5 SAV Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-14-2011, 02:47 PM
tadeen tadeen is offline
Registered User
Location: nigeria
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2
Mein Auto: X5 2004
my x5 2004 engine crank not runing

the problem i am facing now is that if i take the DME,KEY and EWS out to another x5 for programing it will be successfully programed then bring it back to my own x5 it will start and work for 2days before it stop and started cranking again.
We now decided to program it direct on my x5 and all other components were successfully programed except the EWS that will show trouble error 1000 and it will not successfully adjusted and align.
Is there anyway somebody can help me out?
Reply With Quote
Advertisement
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > X Series > X5 E53 (1999 - 2006)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms